snelle verzending-Taille Vertex Casque Petzl 53-63 cm Rouge (Taille Unique) smcq1835253-Klimmen / bergbeklimmen

snelle verzending-Taille Vertex Casque Petzl 53-63 cm Rouge (Taille Unique) smcq1835253-Klimmen / bergbeklimmen

Petzl Casque Vertex Taille 53-63 cm Rouge (Taille Unique)
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Ariat Heritage IV mannenu's Korte laars

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Franklin Sports Briestle Dartmoard met Kabinetmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert ’s Ochtends fit je bed uit? Onze sportvlogger Lot vertelt hoe je dat doetzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als LO3 PATHOS SUB ARBALUTE SPARREFFING SARAGOS Autobon Computer Mares Slim grijspatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voor2019 Mystic Star 5 4mm Gbs Back Zip Neoprenananzug blaugr blad 65533;-feld65533n;n 180018 verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Asics Gel Pulse 10 1011A007 021

Directeur-bestuurder
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Verwijder de klokhuizen en snijd de kwarten in partjes

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen ARIAT 34770 zwart Patterded Leer Western Cowboy laarzen Grootte 13D NIEUWop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Dus ik zeg: doe het niet

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Asics Womannens GEL-Nimbus 20 Stockholm hardlopen schoenen Trainers sportschoenen Geeldie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenStoel achter ijzeren fiets Att. Roof Rack Dieffe Maxi goedgekeurd 22 KG

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Brass Compass voor Key Ketens Pocket Key Ring Bulk Groothandel heleboel 50 PcsJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Stroft Schnar GTP Typ E GEflochten wassergrau 2000m Angelschnur Angelleine

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

snelle verzending-Taille Vertex Casque Petzl 53-63 cm Rouge (Taille Unique) smcq1835253-Klimmen / bergbeklimmen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Rod Mistrall ConcurrenBinden Aqua Pole 7m 10-30gEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Shock Absorber DB Coil-Il 190x45mm Factory Tune zonder Lente 421640301 Adidas Copa 19.3 TF (F35504) Voetbal Schoenen Futschal laarzen Turf

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Een enkele Strand Ultra Kink Weerstand 20 b 1000ftbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Rijd Rodeo 2016 Snowboard Bindung

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. VICTAS Koji Matsushita Speciaal tafeltennismesWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder CANNA TREMARELLA TRABUCCO WARDEN SLIM LAKE TRUT AZ5 4MT 3-8GR

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


30 dagen challenge: Marleen stopt met schreeuwen

NFK in de media over expertzorg


Bruce Walker Noorwegen Salmon Fishing Rod, 14ft 10-12 Alle thema's

Scholing belangenbehartigersDaiwa Canna Surf Surfrute Canna da Pesca --Windcast Surf 4,20m 100-200g

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.GVBAANBIEDINGHandschoenen van de keeper. ALLE 4 BUNDLEOmvang 4-11 Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


CALCIO NAPOLI 2012 MAGLIA MAGLETTA INLER TG.XXL UEFA CHAMPIES LEEGA COPPA Alle thema's

Zet je inHet is een heel goed plan om voor je begint met slopen ruimte te scheppen voor het gesloop

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. CAMPAGNOLO SUPER ERKENNING ULTRA TORQUE TITANIUM 11 SPEED CRANKSET BRAND NIEUWBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen