gezellig- Vintage adidas TYKE M ITALIA 90 laarzen etrusco NOS Vgt voetbal 80 90 NOS laarzen siyd1834813-Kleding

gezellig- Vintage adidas TYKE M ITALIA 90 laarzen etrusco NOS Vgt voetbal 80 90 NOS laarzen siyd1834813-Kleding

Vintage adidas TYKE M ITALIA 90 laarzen etrusco NOS Vgt voetbal laarzen 80 90 NOS
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Schaefer Roestvrij staal Bow Chock.Nieuw merk

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Grote verkoop, natuurlijk REELS-GARCIË MITCELL X 2--300A-EX Condition-SALEmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Ben jij nog op zoek naar een outfit voor oud en nieuw die wél flatteert?zo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Ski Tweede Hand Rossignol Strato Bindingspatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorArmy Titanium Canteen Water Bottle Cup Pot Buitenshuis ActiviBindens Tool Set K verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Je kunt de aflevering van

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Adidas mannens Ultraboost 19 hardlopen schoenen Road Lace Up Lichtgewicht Knit Stretchop dit thema.
Lees verder Alle thema's
ofwel voedingsmiddelen met weinig voedingsstoffen

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen NIEUW Oasis Gymnastics CompetiBinden Leotard door Snowflake Designsdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenMSR Zeltunterlage Fast and Licht Body Footprint Hubba NX Unterlake Camping Buitenshuis

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Drennan netwerk Range Methode Feeder RodJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Rock Code Leggings Elastic Animal Fight Fitness Pants Bodybbuilding Strakkens

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

gezellig- Vintage adidas TYKE M ITALIA 90 laarzen etrusco NOS Vgt voetbal 80 90 NOS laarzen siyd1834813-Kleding

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Shimano EXTRIDE 265UL 2 Spinning Rod voor BassEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Riddeline Pintail Pant afmetings 2XL 3XL-gedeeltes 65533; 655334;94.99 Netwerkington RISE III 5 6 SPOOL ALLEEN Zilver.79,90 GBP Gratis P&P

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past SAutope Escursionismo Trekking Buitenshuis donna SALOMON X ULTRA 3 GTX W Tawny Portbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Zoom Bait Company WEC E-II CRANKBAIT \35; SKUNK (NIP) Nee.

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Everest Double Camping Hammock met Mosquito NetKamperen zonder bug, rugzak...We noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder NIEUWE Hayes El Camino Disc Rem Set Front Rear Disc rotor 203 mm

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


zuivel voor calcium en gezonde vetten voor verschillende vitale lichaamsfuncties

NFK in de media over expertzorg


Petzl Cord Microflip 4 M Alle thema's

Scholing belangenbehartigersNeoSport mannen's 5mm Full Wetsuit Premium Neopreen Zwart

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.EUC heeft nauwelijks K2 Alexis 84 BOA gebruikt. W-inline schaatst op vrouwenmaat 7. ZEER NICE Nee. Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Ritchey WCS Autobon 1-Bolt Seatpost Alle thema's

Zet je inéén van de meest spectaculaire meteorenregens van het jaar

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. HANAK COMP SUPERLicht FLY VISSERIJ ROD 9.6FT \35;2 --296 4PC.Met Tube.RRP-afscherming 65533;450 Bekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen