uw tevredenheid is ons doel-HANDELSVERKEER GEMEENSCHAPPELIJK VAN GAZEBO-SIGNALEN BRANDERing VAN SPORT-APPARATUUR MET siyd1814588-Kanovaren en kajakken

uw tevredenheid is ons doel-HANDELSVERKEER GEMEENSCHAPPELIJK VAN GAZEBO-SIGNALEN BRANDERing VAN SPORT-APPARATUUR MET siyd1814588-Kanovaren en kajakken

GEMEENSCHAPPELIJK HANDELSVERKEER VAN GAZEBO-SIGNALEN MET BRANDERing VAN SPORT-APPARATUUR
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Airflo Skagit F.I.S.T. Head --450gr, nieuwe

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord DAIWA Saltiga 20L Linkerhand Bait casting Reel uit Japan GEBRUIKTE G524moet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Vertrouwen op intuïtiezo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als 103450 595443 Geox Leitan man's zwart 103450patiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorAriat Womannens Terrace Vest --zwart --Kies Grootte verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

misschien om de romantische sfeer alvast iets aan te wakkeren

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Laaga Cevedale Pro GTX Womannen's Trekking laars --groen kudde --divers afmetingsop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Daarin leerden ze elkaar respecteren: we zijn allemaal verschillend

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Busse Womannen's Riding Pants Barcelona --Grote DecoraBindensdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenShimano Deore XT FC-T781 48 36 26 CG Keten Rings Set met Ksr --nieuwe

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Dnetwerkge Strip Teaser.Roestvrij Dnetwerkge Bar &24 Ballyhoo.Deadly on MarlinJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder AQUaGLIDE RETRO 3 Rider Capaciteit Towable Lounger Swim Boat Tube nieuwe 58-5816618

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

uw tevredenheid is ons doel-HANDELSVERKEER GEMEENSCHAPPELIJK VAN GAZEBO-SIGNALEN BRANDERing VAN SPORT-APPARATUUR MET siyd1814588-Kanovaren en kajakken

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? MaxMiles 1 2 Persoon Premium Rugzaking Tent Ultra-Lichtgewicht 20D Nylon Taff...En waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Het North Face Summit Series Alpine Project Gore-Tex Womannen's Jasje S RRP S RRP 655330; Komperdell Autobon C7 Ascent pro Autobon Ski Pole, Ski Pole, Hiking Pole Tre

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Daiwa J-Braid X8 0,42mm 46bij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder K2 Bright Lite Womannen's Snowboard 2019

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Brogini Modena Synthetic Long Riding laarzen zwart 41 --laarzen zwart Adult BreedWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder ION Neopren ‹user›; 655533;berzieher Neo Top mannen 2 1 SS 2 1mm olijf 2020

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Er waren wel eens wat meidenruzietjes

NFK in de media over expertzorg


Circus Monkey HDW MTB Disc Hubs,32 Hole,1 Pair,netwerk Alle thema's

Scholing belangenbehartigersFootball adidas Mundial goal 019310 EUR 41 1 3

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.B7473 adidas PROPERE klassieke mannenopleiding lopende schoenen Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Nieuwe HydroLite mannen met kap 65533; 65533;s suboi wielershirt grijs witte L grote kap windjack Alle thema's

Zet je in“Ze zei: zullen we anders meteen weer weggaan?”

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Snowboard BATAALEON GOLIATH 161 breedBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen