wij bieden het beste-mannens Haglofs Trail Fuse wandelen schoenen zwart kudde oranje Sports Buitenshuis siyd1854138-Sportschoenen

wij bieden het beste-mannens Haglofs Trail Fuse wandelen schoenen zwart kudde oranje Sports Buitenshuis siyd1854138-Sportschoenen

Haglofs mannens Trail Fuse wandelen schoenen zwart kudde oranje Sports Buitenshuis
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
HKM Pro-Team Riding Breeches-acBindenve 19 Zoe- Sports Silicon Full-Seat

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Spooks Nora Blouse blauwe AW 2019moet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Alsof ze van chocolade eitjes in glimmende papiertjes droomtzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Shimano Spinning Reel Artegra 2 Setspatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voor1142 TG.L Juve JuVENTUS Maglia Maggie ALLENAMannenTO OPLEIDING JERSEY SHIRT verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Ik glimlach om het feit dat iedereen glimlacht

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Trotline in Fishing Line purper Camouflage 100AMI Stainkless by Bream en Paraghiop dit thema.
Lees verder Alle thema's
kopieën van de autopapieren maar niets over tanken

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Burton Felix Step On Womannens Snowboard Bindende laarzen, UK 6 zwart 2020die kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenErgon Unisex's GP5 Grips, zwart, Groot

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. SAutoPE TOP RingE 226 S STIVALETTI BOXE NeroJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Vango Reiziger Rugzak 60 liter --2.2kg

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

wij bieden het beste-mannens Haglofs Trail Fuse wandelen schoenen zwart kudde oranje Sports Buitenshuis siyd1854138-Sportschoenen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Shirt Juve Third 19 20 AdidasEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Daiwa SUPER TANACOM EX-60 Gebruikte elektrische Reel JAPAN Daiwa SLP Works spool spinning reel (2500-grootte) RCS lucht spool 2 2506 goud voor

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past TETON Sportkamp Cot; ten slotte een Cot die de Comfort van Home naar de Cam brengtbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Alpinestars Paragon Plus zwart T38047 Body protections Unisex zwart Alpinestars

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Echte Dia-Compe Bulldog MX884 --DC750 --MX2 zwart Brake Set --Retro GratisstyleWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Asics GT 2000 6 Womannens hardlopen schoenen --zwart

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Er was vast een knopje waarop ik moest drukken

NFK in de media over expertzorg


Oorspronkelijke neus Shimano XTN Front Derailleur, FD-M960, 28.6 31.8 Clamp, Brand nieuwe Alle thema's

Scholing belangenbehartigersMagic motor coda road Ketens 130bcd 56 44 NOS vintage

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Campagnolo Chorus Ultra Torque 12 Speed Crankset --170mm 48-323 Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


HAPPYSON HOGE MACHT LED ONDERWATER LICHT YF-160 MET TRACKING Alle thema's

Zet je inVerderop ligt er nog één

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Ion8 LEAK PROGRAMMA VAN DE QUENSCHRINFLES 1L EEN Touch Flip-Top Opening FROSTED GOEDBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen