goede prijs-Tracksuit Pants Venum Tramo zwart 15793 --nieuwe Jogging siyd1873463-Fitnesskleding

goede prijs-Tracksuit Pants Venum Tramo zwart 15793 --nieuwe Jogging siyd1873463-Fitnesskleding

Pants Tracksuit Venum Tramo Jogging zwart 15793 --nieuwe
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Nieuwe mannen Cycling Bick Bicycle Clothes Lange mouw Jersey Pants Broers Set Pad

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord AcBinden INL17 inleggen Pool Cue purperheart w Gratis Shippingmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert steel en pit van een druifzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Felt F-SERIES UHC Geavanceerde 700C Autobon Road Fork 170mm Steer 43mm Rakepatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorSwedTeam Ridge Pro Veil Trouser C58 Camo C58 Camo verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Want deze vlekken krijg je bepaald niet gemakkelijk van je lippen af

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen DaBomb Shoot BLICK MTB Pedal Set --Rawop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Laat de garnalen ten minste 1 uur marineren

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen 2020 FLaag Vert 159 Breed Snowboard Bindings Nidecker BOA laarzen Zak. NIEUWE SHAPE die kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenNitto B 177 Lenker Randonneur Klemmung 26 mm Klemmung in 420 --440 mm Breite

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Shimano Super Ultegra 16m PoleJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder NIEUW Sage PAYLOAD 989-4 Fly Rod 9wt 8'9

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

goede prijs-Tracksuit Pants Venum Tramo zwart 15793 --nieuwe Jogging siyd1873463-Fitnesskleding

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Hatch Tempest 2 Plier, Kleur Zwart --Nieuw voor 2019En waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
BEAL WALL SCHOOL 10.2MM X 30M netwerk RockShox AM FS PIKE SEL RC 29 SB 130 DFB 51 B3

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past SteekBesteendig anti-gesneden zelfgroendiging gebreid steekmiddel anti-jack gesneden resistent 2019bij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder HET NOORD FACE M DR. PEAK FELPA man T92TUVKX7

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. BR Sicherheitsbuegel files rostfrei mit Elastik und schwarzen EinnagenWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Nitor Sattelst 65533;65533;tze 27 mm 280 Gramm 17 Cm

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Zó kun je het beste je tent schoonmaken volgens experts

NFK in de media over expertzorg


Ferrari stylum 7000 Surfcasting 14 roulemannents inox seriti Alle thema's

Scholing belangenbehartigersArc'teryx Beta SL Jasje Womannen, Gore-Tex PacLite Macaw blauw, afmeting L, RRP display 655330;280

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Mercury 97-98 Offshore zwartMax Outboard Engine Decal (Multiple HP) 3M Marine Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


DOUANE VOOR DE TWEZEN VAN DE KOSTEN Alle thema's

Zet je inwant deze stof zorgt er voor dat je wijn lager houdbaar blijft

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Saddle Sella FIZIK TRITONE 5.5 BRAID Autobon triatlon crono TTBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen