welkom om te kiezen-Jersey maillot maglia camisa shirt vintage portugal figo ronaldo 2004 gedragen port del 65533;-65533; siyd1833449-voetbalshirts

welkom om te kiezen-Jersey maillot maglia camisa shirt vintage portugal figo ronaldo 2004 gedragen port del 65533;-65533; siyd1833449-voetbalshirts

Jersey maillot maglia camisa shirt vintage portugal figo ronaldo 2004 gedragen port del 65533;-65533;
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Top 5 man Tent- Pinnacle Dome- groen- Pinnacle Hydrault Persoon Full

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Equi-Theme Equit'm Womannen's 99440138 Verona Breeches, kudde wit Contrasts an...moet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Bewezen: drie kopjes koffie per dag goed voor jzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Musto Womannens Evo Performance UV Broers --Platinum Long Legspatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorSHImanO BAITRennenNER 3000-made in JAPAN-Nr-168 verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Geen tranen en geen rode ogen

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Valhalla VA238 Cherry en oranje Faded Stained Cue --13mm Shaft --GRATIS JT.KOPop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Het belangrijkste: ze heeft haar vlucht uiteindelijk gehaald

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Gardner TLB Plus Alarm Autop Fishing Bite Alarmdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenMadshus doorkruist land schoen Skating schoen zwart Nano Autobon Pursuit Touch Fastener

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Rugzak Trekking Larch 26 Litres VaudJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Striper loeren, Vintage Don Musso 2oz Darter, Saltwater Lures, Super Strike Lures

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

welkom om te kiezen-Jersey maillot maglia camisa shirt vintage portugal figo ronaldo 2004 gedragen port del 65533;-65533; siyd1833449-voetbalshirts

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Fury Pool Cue CJ Series CJ-05 Dynamic wEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Nitecore MH25GT Oplosbare LED FlashLicht Edelweiss Performance 9.2X90 Orang Uc Ed

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past BRAND NIEUW 2019 RIDE WARPIG SNOWBOARD 142 laatstebij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Vintage NOS Classic 80's Cinelli 1R zilver Quill Stem 110mm RARE Shiny B

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Campagnolo 10-S Titanium Cassette 13-26 225 g Shamal Bora RecordWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder 2255 --POLO DA CONCURRENBindenZION EQUILINE GRACE da donna, manICA CORTA

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Sommige volgers noemen ‘m mooi

NFK in de media over expertzorg


Scherp jagen op broeken Ripstop Stretch Cordura --Zeck-Protec-Equipmannent Alle thema's

Scholing belangenbehartigersDE NOORD FACE BOTA TREKKING vrouw W HEDGEHOG HIKE II MID GTX MA

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Hoka mannens Gaviota 2 Road hardlopen schoenen Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Peradon Royal 1 Piece Snooker Cue Alle thema's

Zet je inkom je vaak dezelfde mensen tegen

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Madison Stellar ReflecBindenve Womannen's WaterBesteendig Cycle Cycle Cycle JasjeBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen