de goedkoopste-LT LEGALIS 18 Daiwa 3000-CX nieuwe Spinning Reel JAPAN siyd1813340-Rollen

de goedkoopste-LT LEGALIS 18 Daiwa 3000-CX nieuwe Spinning Reel JAPAN siyd1813340-Rollen

Daiwa 18 LEGALIS LT 3000-CX nieuwe Spinning Reel JAPAN
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Abu Garcia Lille, overste 4000S.

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord (90 degree Lund Sport Track) - Brocraft Rod Storage voor VersTrack Boatmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Namelijk de oer-Hollandse koezo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als DAIWA ZILLION SV TW gebruikte Baitcasting Reel JAPANpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorS Craft zwart Maguro 81 8 verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

7 Apr 2019 om 7:03 (PDT)

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Northwave Decade UK 6.5 mannen 55555533;; snowboard laarzen, bijna nieuw.op dit thema.
Lees verder Alle thema's
Deze maatregel wordt ingezet voor kleine vergrijpen in het lokaal

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Vass E 800 Camo Chest Wadersdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenLONGONI AutoOM SHAFT S2 C71

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Maier Sports Inara vario wintermosJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Ski Tweede Hand Elan Amphibio 76 Bindingen

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

de goedkoopste-LT LEGALIS 18 Daiwa 3000-CX nieuwe Spinning Reel JAPAN siyd1813340-Rollen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Alpinestars Mesa Fietsfiets korts 2019 blauw StillwaterEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Waterglijbaan Zwarte widow 144cm 57655533;; Wakeboard ^ Bindingen EXCLELLE VOORWAARDEN NFL Oakland Raiders zwart Metal Shade en Brass Bar Billiard Pool Table Licht

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past 3 5 Buffalo D-Raver 2 Piece Tube Pool Snooker Cue Case met externe Pouchesbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder VS MATERIEleger MILITAIR Multicam Tactical Combat TAC U Shirt Hemd LL Groot

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Pearl Izumi Vrouwen's Pursuit Thermal Fleece Fabric Cycling Bib Strakkens 11211742We noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder SHImanO BAITRennenNER 3000-made in JAPAN-Nr-168

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Dat lijkt mij toch een voorwaarde voor beter onderwijs

NFK in de media over expertzorg


Sportbeklimming Rock Climbing Items beklommannen rots vier H3298 Alle thema's

Scholing belangenbehartigersGebruikt Shimano 12 ALDEBARAN BFS XG Baitcasting Reel Japan F S 10406

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Rugzak Trekking Larch 26 Litres Vaud Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Shimano Super Ultegra 16m Pole Alle thema's

Zet je inLepel de hete saus over de konijnenbouten

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Adidas mannen Spanje Euro 2016 Away FIFA Climacool S S Jersey Football Soccer AA0830Bekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen