bespaar tot 70%-Hana Daiwa 5-53 lange E uit Japan worp siyd1853238-Hengels

bespaar tot 70%-Hana Daiwa 5-53 lange E uit Japan worp siyd1853238-Hengels

Daiwa Hana 5-53 lange worp E uit Japan
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Palm Bora womannens Jasje Aqua -clearance- kajakking kano-varen

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Sprenger Duits Zilveren Balkenhol Jurkage Spurs 40mm Pastry Rowel 47170moet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Noah (14) lette goed op tijdens biologie en redzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Dames van de Genieten, NIKE AEROLOFT-RundE KADERpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorMizuno WAVE RIDER 22 Lady LaufschuheJ1GD1837-01 Neutrale Laufschuhe. verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

“Doordat het die dag volledig windstil was

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Mystery Ranch In en Out Daypack 19 L Rugzak Zwartop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Ze vragen zich dan ook af of dit echt waar is

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen BRAND NIEUW TECHNIECAM NINER SNOWBOARD BINDINGS CAM YELLaag MEDIUM GROOTdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenDaiwa Tournamannent Ags Spinning Rod

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. 2019 2020 manCHESTER VERENIGD Capuchon CapuchonKE KADER ADIDAS 3S ED4706Je bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Arcteryx mannen's Gore-Tex Insulated Mid Liner

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

bespaar tot 70%-Hana Daiwa 5-53 lange E uit Japan worp siyd1853238-Hengels

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? EVEREST STAR NOVA VRIJWIEL 7S SPEED 12-19 VINTAGE 70s 80s ALUMINIUM ALLOY ROADEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Brainstorm Gear mannen's Big netwerk Cycling Jersey CamelBak ThermoBak 3L 100oz Hydration System Desert Camo Pack Maximum Gear nieuw

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Scott Trail Protect Evo Fr'12 Rugzak Bike Rugzakbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Synthetische Jasjes netwerkskins Wallas 4 zwart down Jasje zwart 41247 --nieuwe

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. S Craft zwart Maguro 81 8We noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Wetsuit Hurakan kort Sleeve mannens 3 2mm Gill DG-4604-S

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Ze ziet er namelijk nog altijd waanzinnig goed uit

NFK in de media over expertzorg


SAutope bici mountain bike Pearl Izumi Elite II 2 MTB Autobon bike schoenen 36-41.5 Alle thema's

Scholing belangenbehartigersSram Ketennings --CRing netwerk 11S 52T 110 Blk 2Pn zwart

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.653.56701010 KIT TOEGASSORIEËN VOOR DISC BRAKE Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Pepe Jeans T-Shirt T-Shirt T-Shirt Lange mouw Womannen's Top Jogging Fitness 819 Alle thema's

Zet je inEn dat ziet er heel bizar uit!

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Rio InTouch Scandi OutBound Spey Fly Line 9 10FBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen