modemerk-BLADES X legende 6 rugby laarzen [wit] stud siyd1833013-Schoenen

modemerk-BLADES X legende 6 rugby laarzen [wit] stud siyd1833013-Schoenen

X BLADES legende 6 stud rugby laarzen [wit]
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Shimano, P 65533; 65533;dales, MTB, PD-M9100, XTR, Klickpedalen SPD, 320g

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Adidas Nemeziz 17.1 FG zwartOUT (CP8934)moet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert De donkere dagen breken aan en dan is niets fijner dan het in huis gezellig en knus makenzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Wolf Tooth Standard ReMote Lever 22.2mm Clamp for Bike Droper Seatpost --blauwpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorBuitenshuis Research Wanderwaters Womannen's Equinox Convert Pants verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Zwangere Josje Huisman: “Het is iedere keer toch een wonder”

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen RAMBOUILLET CAZA Pantalones --groen CAQUI --Caza Pesca Impermeable pantalonesop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Geen idee of het gaat winnen bij

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Crankbrothers Double Shot 3 Bike Pedals Pair (netwerk zwart) met Traction Platesdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenHer's Jasje Artisan, Mod.Jasje Leer --Geef 815-Nero

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Poten voor het koken Titanium Pot Utensils Camping Hiking Set Cauldron ^ Frying Pan nieuweJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Gardner Tackle Autop Duvet Compact Slaapzak

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

modemerk-BLADES X legende 6 rugby laarzen [wit] stud siyd1833013-Schoenen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Aandelen Couture Dames Oslo Show CoatEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Adidas Cq Malice Volwassenen Helder geel zwart laarzen KP3898 Kit Trabucco Canna Surf Oceanic achtbaan Surf 450 Mulinello 8000 filo CSPG

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Rod Mistrall Aqua Pole 9.00M 10-30Gbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder 10pcs 9mm Folding Pad Eye Lashing D Ring Staple Cleat Binden Down Boat Autoavan

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. PRIJS VAN DE OORSPRONG VAN RUST 2 CN613 HEREN sportschoenen TURschuhe grau GROENEWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder MERELL Zion Gore-Tex mannens WaterBesteendig Hiking wandelen laarzen NIEUW

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


— Daniel Buis (@buick37)

NFK in de media over expertzorg


Reithos mit VerzieRenneng, hohem Bund und Vollbegatz mit Silikon Alle thema's

Scholing belangenbehartigersHaglofs mannens L.I.M. Mid Hood Buitenshuis Jasje Top kudde Sports Buitenshuis Full Zip

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Shimano Tiagra 4600 Dubbele 10-snelheid STI Shift Rem Levers --RRP {65533; 655333;175 Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Nitto RM-3 SSB Randonneur Road Handlebars31.8mm Diameter Alle thema's

Zet je inIn de Libelle van deze week (editie 41

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. 8 X 66-125gr Tuna Wahoo Barracuda Lure bait Stick Jerkbait CrankbaitBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen