korting korting-Giradi Regal zadel retro origineel zeer goed eroica siyd1812788-Fietsonderdelen en -onderdelen

korting korting-Giradi Regal zadel retro origineel zeer goed eroica siyd1812788-Fietsonderdelen en -onderdelen

Regal Giradi zadel retro eroica origineel zeer goed
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Hanwag wandellaarzen US11.5 M Gr 65533; 65533;inten --marrone

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Miss Bikini Suits blauw Metallic competiBinden pak met Swarovski Crystals 32Bmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Uit een donorregister met maar liefst 25 miljoen namen werd slechts één match gevondenzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Thule Rail 12L H2O Beschermer Rugzak Obsidian zwartpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorShockemohle Loisa Jasje in Olive verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Door een zeldzame bloedafwijking ligt de kleine Ava Stark (3) uit Schotland op sterven

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Adidas ACE 16.1 FG Leer mannen's Soccer Cleats Football schoenen S79684op dit thema.
Lees verder Alle thema's
In 2014 werden er ook 3 ijsbeertjes geboren in de dierentuin

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Vouw GrafkelAnker Kits Draagbare roestvrij stalen laars Canoe visserij kajakdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenSupreme Stanley 20oz Vacuum Insulated Bottle netwerk

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Salming Miles Lite schoen mannen oranje blauw Laufschuhe oranje schwarzJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Trangoworld Argulas Jasje 218 PC00871 218 mannen's Mountain Clothing Jasjes

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

korting korting-Giradi Regal zadel retro origineel zeer goed eroica siyd1812788-Fietsonderdelen en -onderdelen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Tnetwerkstep manor Fitted Side Lace laarzen --Gratis UK ShippingEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Uzaki Nissin Pro Stage Exceed Sakai nr. 1 5306 (Board Reel Sheet) Uit Japan Shimano Stella SW 2019 Spinning Reel

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past 1991-92 Inter Tuta Umbro S-XL Nuova SHIRT MAILLOT TRIKOTbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder FLR -65533;C F-55.III -65533;C MTB Schoenen ­65533;C Matt zwart

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. SwedTeam Ridge JR Jasje --Desolfe Fire VeilWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Adidas mannen SolarRide Trainers Sportschoenen sportschoenen Lage Boven

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Het is voor het eerst sinds 2014 dat er ijsberen in de Rhenense zoo worden geboren

NFK in de media over expertzorg


Adidas Terrex AX3 GTX mannenu's Outforschhu Hiking schoen Alle thema's

Scholing belangenbehartigers10X(REELSKING Spool One-way Clutch System Fishing Reel 5.0 1 Gear Ratio 200 3B7)

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Exped MegaMat Lite 12 SlaappadName Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Adidas Ace 17.2 Primemaas FG mannen's Football Cleats blauw zwart BB4325 Grootte 7 Alle thema's

Zet je in“Maar plots vertelden ze me dat ze heel slecht nieuws hadden”

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Instroo Buffalo 3x7 Pool Cue Case Hard Leer wBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen