winkeluitverkoop- 20 huis Soccer Uniformannen 14 elk --Jersey en korts (Kies maten) Colombia siyd1872563-Kleding

winkeluitverkoop- 20 huis Soccer Uniformannen 14 elk --Jersey en korts (Kies maten) Colombia siyd1872563-Kleding

20 Colombia huis Soccer Uniformannen  14 elk --Jersey en korts (Kies maten)
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Asics GT-2000 6 Lite-Show Womannen 65533;;s hardlopen schoenen

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Sportstr display 65533; 65533;mpfe CEP ortho-enkelkousenmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Blaas met een föhn de hete lucht enkele minuten over je de schoenen heenzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als NORDICA NXT PRO 90 LIME 2018 26,5 = 41 EU HEREN SKI SBindenFEL schuhe laarspatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorBRAND NIEUWE Exquisite Romeo en Julia Figure Skating Jurk Adult XS S W Crystals verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

maar die het leven zoveel makkelijker maken

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Mizuno Rebula 2 V1 zwart goud Soccer Football Kangaroo Japan P1GA187050 S10op dit thema.
Lees verder Alle thema's
Sociaal isolement ligt op de loer

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Fiets Pedals SPD Clipless Deore XT PD-M8000 MTB XC fiets Pedals Cleat zwartdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenK-KARP Reel ReacBinden XT 8000 Rils Fishing kleur zwart

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Vaud Silkroad L Rack ZakJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Dragon Giant Cat FD6700 meerval rollen moulinets

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

winkeluitverkoop- 20 huis Soccer Uniformannen 14 elk --Jersey en korts (Kies maten) Colombia siyd1872563-Kleding

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? VAUDE CORTAVIENTOS CICLISMO HOMBRE mannens het hele jaar door Moab Shirt MNEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
HET NOORD FACE ARASHI TRICLIMAAT JACJET GIACCA MONTAGNA man T93L5RBQW LUCASI LHC14 HYBRID LTD EDITION KAUMI TIP BRAND NIEUWE SCHEPEN VRIJ ZO ZIE LIJST

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past 100 x 4 0 pully pennal visplatforms met kralen.bij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Fortis Snugpak SJ9 groen Jasje All afmetings NIEUW Fishing Coat

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. CRG RC2 Rem &UST Clutch Lever Set Ducati Straatfighter 848 09 10 12 13 15We noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder DIDAS man's SOCCER ECHTE MADRID OPLEIDING PANTS Football hardlopen Jogger Pants

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Nu zie ik er als een berg tegenop

NFK in de media over expertzorg


Napoli Kappa Giacca anti Vento Pioggia 2019 20 groen k-way Adverzipo 3 Alle thema's

Scholing belangenbehartigersMAMMUT ALNASCA KNIT Laag BASEFIT BUTY 46 2 3

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Veel Bindenn SPNNER BUZZ BAIT VISSERIJLURE. Pat.Nr.009333 Zelden Made in JAPAN Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Uitgevoerd Venus II UL Lichtweight 2 Persoon, 3 Seizoen Kamperen en Trekking Tent Alle thema's

Zet je inZo’n bos met sleutels is verre van handig

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. 5.11 Sportschoenen voor mannen Abr TrainerBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen