meer betaalbaar-3 Adios Adizero Adidas wit goud 42 UK 8 EU siyd1835713-Schoenen

meer betaalbaar-3 Adios Adizero Adidas wit goud 42 UK 8 EU siyd1835713-Schoenen

Adidas Adizero Adios 3 wit goud EU 42 UK 8
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Conjunto de Platos Ovalada 420 36 22 175mm Gxp

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Body bici manica 3 4 SMS Santini Photon 2.0 C3 M fiets speedsuitmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Het is geen geheim meerzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Montura Gratis K Pant --MPLFS2X --Col.10 netwerk-Mpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorKICKR Meerdelijkvloermatje voor de interne baanbrekende opleiding Waterweerstand verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

maar ik krijg een zoon

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Adidas Kinds Sports Football Voetbal Voetbal Regen Hooded Jasje Lange mouw Full Zip Topop dit thema.
Lees verder Alle thema's
My earlier tweet about…How Dumb

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Daiwa Entec 2pc Floatation Suitdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenShimano SLX BR-M7120 4-Piston Post-Mount Disc Rem Caliper Metaal Pads met

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Assos Bib korts, Vintage, mannens, afmeting --XL, Uitstekende Condition,Je bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Gnus Asym Autobon Cnetwerkit Btx Snowboard Splitboard AI19

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

meer betaalbaar-3 Adios Adizero Adidas wit goud 42 UK 8 EU siyd1835713-Schoenen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Mannens Non-slip Hiking schoenen Comfortable Cowhide Leer Army laarzen toevallig ModeEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Kerrits Fleece Lite Riding Tight DRT TiNY KLASH Zwembaits Visualing Lure Spare Tail Probelue Nieuw uit Japan F S

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past 10425 FW13 Diadora M T-Shirt Referenee Farmyard Lange mouw ReGratis Jerseybij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Eagles Nest ENO DoubleNest OneLink Combo, Sunshine Hammock Olive Profly.

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. DC Travis Rice Boa Snowboard laarzen, UK 11 wit 2020We noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Tag Metals T1 Alloy Riser Bar, (31.8) 30mm 800mm --kudde

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


— Joseph De La Cruz (@JosephDeLaCruzM)

NFK in de media over expertzorg


CCM 1972-1980 Atlanta Flames Ice Hockey Replica Road afmeting XL Alle thema's

Scholing belangenbehartigersHuf Sprinter Track Jasje Licht kudde Coat nieuwe In Gratis Delivery

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Paris Tech Show Shirt wit Contrast Dames Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


DT Zwitserse DT Zwitserse 180 Autobon Ceramische voorkant Hub Centre-Lock Disc Alle thema's

Zet je inDe eerste getrouwde teckels van Nederland zijn een feit

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Canna fissa --TRABUCCO VENOM RS ENERGY 6mt --kabeljauw 134-43-600Bekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen