professionele geïntegreerde online winkel- Daiwa SV 103H rechts SS siyd1815488-Rollen

professionele geïntegreerde online winkel- Daiwa SV 103H rechts SS siyd1815488-Rollen

Daiwa SS SV 103H rechts
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
9 1BB Full Metal Spinning Reel 4000 6000 10000 Sea Boat Fishing 35kg Drag Sealed

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord VAUDE Womannens Soesto Jasje langer leichter Sommermantel mit Kapuze 2 Taschenmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert toch? En je voorkomt er een boel problemen meezo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als CAMPAGNOLO REGISTER VOOR MECH DERAILLLEUR VINTAGE 90s BRAZE-ON 9S SPEED 1995 1996patiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorShimano Vaste Basis 120 UF-012N Pesca Cooler Box verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

dan kan je telefoon zelfs

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Evoc Fry Trail zwartline Protector Back Pack 2019 zwart M lop dit thema.
Lees verder Alle thema's
15 en bijna 17 in Naarden-Vesting en schrijft columns op haar site

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Tecnica Firebird R 140 Skischuhe 19 20die kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenTEAM SKY KORT SLEVE JERSEY ADIDAS BNWT BRAND NIEUW IN Zak SING X-LAGE SISE 5

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Shimano SW-E6010 Fietsesteps Shift Switch met elektrische draad Fitte type 357mmJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Womannen s Asics Gt 2000 7 Womannen's Rennenners sportschoenen toevallig schoenen --roze

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

professionele geïntegreerde online winkel- Daiwa SV 103H rechts SS siyd1815488-Rollen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Dalbello Kyra 75 LS Ski laarzen Womannens --zwart Trans zwart afmeting 8.5En waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Mountain Equipmannent mannenu's Combine Pants Zwarte Grootte 34 65533;; Regelmatig Thule Dachbox Motion XT XL zwart Glossy inklusiv Thule GoPack Set

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past CAMIETA SHIRT ATLETICO MADRID PLAYER AFGIFTE VAN DE UN WORN 16 17 M TORRES LICAbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Meteor Petzl Helmet Grijze Grootte M L 53 61 CM

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Pearl Izumi Vrouwelijke Elite Escape Barrier Jasje Teal afmeting Medium Nieuw met tagsWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Sunrace 1x Crank Arms 175mm met 32T 7075 Alloy ChaireRing

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


ben je altijd energiek

NFK in de media over expertzorg


REI Rugzak Talus 35 netwerk zwart Hiking Camping Side Zip Access Medium Alle thema's

Scholing belangenbehartigersHart Wizard 191 Twin tip back country touRing ski met dynabrand beest 14 bindings

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Mannenjasje Sasvenna Licht Shell Salewa Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Maillot manches Courtes Santini Origin 2019 oranje Fluo M Alle thema's

Zet je inZó vaak zou je je telefoon eigenlijk moeten uit

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Suntour ARX kort Cage RD-4300 Schaltwerk RAR Vintage BJ 1985 195g 5 6fach JapanBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen