mooi-Agnes Grote Picket SL Sleeping Zak. Nieuw. 30 qsit1829285-Slaapbenodigdheden voor buiten

mooi-Agnes Grote Picket SL Sleeping Zak. Nieuw. 30 qsit1829285-Slaapbenodigdheden voor buiten

Grote Agnes Picket SL 30 Sleeping Zak. Nieuw.
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
TRANGOWORLD CHAQUETA BUITEN HOMBRE 3-u ChaQUETA HASE

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Pool Board Popular in Usa 32'8.75' Voor degenen die groot en zwaar zijnmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert ” Het doet hem nog steeds veel pijn en dat was duidelijk te zienzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Tiger Autoom-X Hout to Hout CSH-X Pool Cue Shaft w GRATIS Shippingpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorSt Croix Legend Elite 2.1m0 2pc MH 8-14 Eau Douce Spinning Canne ES70MHF2 verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Triple Fish Mono Line Licht roze

Directeur-bestuurder
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Prachtig portret van jou en je dochter

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Zol Stage Road Cycling schoenen met Cleatsop dit thema.
Lees verder Alle thema's
En toen kon ik niet meer ophouden

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen ABUS 25715 Bicycle Lock, zwart, 27mm 100cmdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen Beslissen5-Piece Maternity van de vrouw &UST Verpleegkundige set w Robe Tank Pants Baby Gown (L)

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Trangoworld Tenstift DS Jasje PC0077741 610 mannen's Mountain Clothing JasjesJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder ATOOM PACK SNOWBOARD FIJACIONES COLD SMOKE KNOCKOUT

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

mooi-Agnes Grote Picket SL Sleeping Zak. Nieuw. 30 qsit1829285-Slaapbenodigdheden voor buiten

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Deda Elemannenti Superleggera 35 46cm Handlebars RRP 655533; blad 6555336;269.99En waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
NIKE LUCHTZOOM TOTAL 90 FG SHIFT SUPERMACY Grootte 11,5 12,5 47 2,33 Eur kg bloed ^ Viande Pellets de Fl 65533; 655533;tan 20mm 30Kg Fl Pellloft 655533; 655533;tan Exclusief

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Honda CBR 600 F4i Hoofdlicht Halo 2001-2007 Angel Eye Demon LED Plasma COB Dualbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder SHImanO 15 Twin Power C3000

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. SIDI Eagle 7 SR Cycling schoenen 2019 --wit zwart netwerk [afmeting 3647 EUR]We noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Gavin Road Bike maas Cycling schoenen mannens Vrouwen

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


terwijl ik nog dacht dat we gelukkig getrouwd waren

NFK in de media over expertzorg


Hyperlite Webb Comp Vest --zwart blauw Alle thema's

Scholing belangenbehartigersBabolat SFX Team mannens Tennis schoen

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Mannen Buitenshuis Sports Cycling MTB Mountain Bike Bike korts dragen Jersey met Paden Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Jetson Moby Electric Racer met Led Licht-Up Hood en WHakken, Foot Pedal en Rem Alle thema's

Zet je inDe volgende manieren om daarvan af te komen heb je misschien nog nooit geprobeerd

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. GrotE SM EXTREME SPORTZWARE Pantalon Corps surve 65533; 65533;temannent Musculation 1153Bekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen