verkoop aanbieden-Flip Salsa Off Titanium QR Skewers 100mm 135mm in mooie staat phug1833913-Fietsonderdelen en -onderdelen

verkoop aanbieden-Flip Salsa Off Titanium QR Skewers 100mm 135mm in mooie staat phug1833913-Fietsonderdelen en -onderdelen

Salsa Flip Off Titanium QR Skewers 100mm 135mm in mooie staat
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
SIDI Bike schoenen MTB Eagle 7-SR grootte 44.5 wit

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord 42158581 FSA CgoudNA RD PBOX 110X52T N1 VOOR AutoBON WA009moet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert 000 ketens die McDonald’s in de VS rijk iszo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Jasje Polar Quilted Aigle Fostana Dark Navypatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorAlu-Lenker Accosato 22 Falten Hochroot HUSQVARNA TC 570 verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Het is voor het eerst dat een Nederlands product in alle Amerikaanse vestigingen verkrijgbaar is

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Billabong Furnace Autobon Comp 5mm Split Toe Wetsuit laarzen (zwart, L)op dit thema.
Lees verder Alle thema's
een heel klein lichtje mag

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Irideon Kinds Cadence Knie Patch Breechesdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenMammaut Convey Tour Hs Hooded W Bright wit 101026022002229

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. FSA Full Speed Ahead Handlebar K-Force NIEUW ERGO 400mm 31.8mm zwart grijsJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder BOCA JUNIORS Jersey 2016 17 PLAYER ISSUE \ 10 AutoLITOS Tevez MATCH NIKE

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

verkoop aanbieden-Flip Salsa Off Titanium QR Skewers 100mm 135mm in mooie staat phug1833913-Fietsonderdelen en -onderdelen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? BMX Headstem USA made by PROFILE Acoustic Stem 48mm bereik (paars)En waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Volcom Boardkort Lido zwart Mod 21; kleur CAMOFLAGE; afmeting 30 Loop Cross SX 9ft 5 Line Trout Rod 4-stuk --Ex Display

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past AcBinden acht 8 Ball Mafia 3x5 Pool Cue Case Steel Skull EBMCNB w GRATIS scheepvaartbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder 6m Bell Tent WaterBesteendig Canvas Glamping Camping Buitenshuis Tent Beige Cotton Canvas

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Royal Wulff Bermuda Driehoek Taper Intermediate --TT10I NIEUWE VRIJE SCHEPINGWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Ovation Ladies Synergy Field Tall laars.

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Eindig je toch op de bank voor de tv (terwijl we net hebben gezegd dat je dit nooit moet doen)

NFK in de media over expertzorg


REUS BORUSSIA DORTMUND 2018 2019 Coppa Uefa Champions League Europa NUOVA NIEUW XL Alle thema's

Scholing belangenbehartigersSpooks vrouwnens RiAutoda Knie Grip Breeches

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Duurzame praktische, grote militaire rugzak die waterdicht klimt op de I. Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Daiwa EMERALDAS AIR AGS 74L MH-S Spinning Rod Alle thema's

Zet je inDe stroopwafel McFlurry gaat naar de VS!

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Angelrolle Legalis Match Futterkorb 3012A LGMF3012ABekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen