hoge korting-Rear D1 netwerk Sram Autobon 10mm Nut Brake Caliper phug1833013-Fietsonderdelen en -onderdelen

hoge korting-Rear D1 netwerk Sram Autobon 10mm Nut Brake Caliper phug1833013-Fietsonderdelen en -onderdelen

Sram netwerk D1 Rear Autobon 10mm Nut Brake Caliper
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Chouinard Overlaars Gaiters Winter MountaineRing NOS

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Camiseta Oficial del Valencia Club de 5565533;; tbol.Segunda equipaci disserts 65533;655533n.moet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Daarnaast lijkt het onderzoek een ideaalbeeld te bevestigen: groene ogen en een atletisch figuurzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Spare Spool voor Daiwa SALTIGA Z6500 Spinning Reelpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorCANNA strand SHImanO VENGEANCE MT 4,50 AZONE 100GR NUOVISSIMA verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

BETUTTELEND OF EEN GOED IDEE?

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen 5 Dozen 1 16 Oz Fly Jigs (single kleur) wit, netwerk, blauw, zilver NBop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Want als je het wel heel gezellig hebt met je koffiemaatje

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen LOK NX12 Dual zwart witdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenDainese Wetsuit One S S XXL zwart Antracite nieuwe

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Wader Scierra X-16000 een pantalone 3 strati trapirante con stivaleJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Primal Wear Cyclopograf EVO 2.0 Slim Fit vrouwnen's Full Zip Cycling Jersey

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

hoge korting-Rear D1 netwerk Sram Autobon 10mm Nut Brake Caliper phug1833013-Fietsonderdelen en -onderdelen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Maver MVR-10 WaterBesteendig Jasje broek (Full Suit) - Gratis leveRing grootEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Colmic Canna pesca bolognese Fiume Superior Licht anellata Fuji 6-7 metroli CSPG SHImanO BK-026Q Visserijdoos EV 45cm wit From Japan EMS

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past SunRingle netwerkor voor achterwiel Hub SRDbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Lezyne Deca Drive 1500i Koplicht Gratis Shipping.Nieuwe in box

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Castelli Misto Packable Gortex Rain Jasje zwart GrootWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Autohartt WIP --Casper Pant Dragon

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Ver weg van overvolle hokken waar honden angst en agressie ontwikkelen’

NFK in de media over expertzorg


Gebrauchte Meeresangelrolle DAM Quick Power Pirate 30 LSC Salzwasserrol Alle thema's

Scholing belangenbehartigersChamois Butt'r Eurostyle 0.3oz Packet POP Box van 75

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Vintage FARLaag zwart Japanned Fly Box 108 Clips “ Drory Flies Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Patagonië Capeilene Midwich Crew Bear Witness Camo-Sage Kaki 44427 BWSK Alle thema's

Zet je inZij reageert op Twitter op de komst van het meisje met de tekst: ‘Welkom Jesslynn

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Toggi Calgary Volwassenen Long Leer Riding Country wandelen laarzen afmetingS 36-43Bekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen