korting lage prijs-polartec Thermale Viper Montane Full-Zip Fleece M Narwhal blauw Capuchon, phug1812788-Kleding

korting lage prijs-polartec Thermale Viper Montane Full-Zip Fleece M Narwhal blauw Capuchon, phug1812788-Kleding

Montane Viper Thermale polartec Full-Zip Fleece Capuchon, M Narwhal blauw
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Lithium Li-ion Battery 48V en Charger E Bike Electric Bicle 48 10Ah LiMnO2

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Airflo SuperFlo Stillwater Fly Line --Chartreuse Ivory --WF7Fmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Uit een donorregister met maar liefst 25 miljoen namen werd slechts één match gevondenzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Orvis Master Series Fly Tying Tool Setpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorAlu-Lenker Accosato 22 Hohe Silberfalte YAMHA YZ 125 1997 2004 verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Door een zeldzame bloedafwijking ligt de kleine Ava Stark (3) uit Schotland op sterven

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen RARE VINTAGE 1941 CREK CHUB BAIT COMPANY LURE CATALOG GARRETT INDIANAop dit thema.
Lees verder Alle thema's
In 2014 werden er ook 3 ijsbeertjes geboren in de dierentuin

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Buddybuddy mannen's Gratisride Snowboard Catnip Ecodie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenNieuwe-Old-Stock 3T Morphe Bars w Randonneur Bends (44cm 26.0mm)

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. 2007-08 Juventus Maglia Away 10 Del Piero XL AutoTELLINO SHIRT MAILLOT TRIKOTJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder T-SHIR donna MONTAIN FLASH X037 DACHT GROENTABELEN 096102D

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

korting lage prijs-polartec Thermale Viper Montane Full-Zip Fleece M Narwhal blauw Capuchon, phug1812788-Kleding

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Licht en beweging Taz 2000 Bike HeadLichtEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Blootstelling Lichten Joystick Mk13 Front Licht --zwart Pantaloncini ciclismo squadra team WILIER Direct ENERGIE 2018

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Bauer M7 VS reserve fly spoel spool in het zwart met Spey 10 11 F lijn & neopreenbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder S77102 adidas ACE 17.4 IN mannen's Indor voetbalschoenen

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. 2019 Academy Propa-Camba Snowboard --153cmWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Altura Firestorm Korte mouw Jersey 2019 Hi-viz YelLaag teal 2xl

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Het is voor het eerst sinds 2014 dat er ijsberen in de Rhenense zoo worden geboren

NFK in de media over expertzorg


Medium groen Aylsham mannen's Fleece Gilet GRATIS P&P Alle thema's

Scholing belangenbehartigersHigh Peak Comfort Lite 20-beschermhuls; 65533; rechthoekige slaapzak

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Maglia shirt porBindenre keeper grootte L nr. 1 usata uhlsport juventus genota... Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Pinieuweood 5589 Heizhose bebeizte Hose Unterhose Fleeceheime Alle thema's

Zet je in“Maar plots vertelden ze me dat ze heel slecht nieuws hadden”

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Daiwa Excel Float float rod NUEVO 2019Bekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen