nieuws over nieuwe producten- SKI COMP J4 zwart laarsEN phug1811888-Kamperen en wandelen

nieuws over nieuwe producten- SKI COMP J4 zwart laarsEN phug1811888-Kamperen en wandelen

SKI laarsEN COMP J4 zwart
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
ABU 6500 C3 CT SPORTS ROCKET.MONO MAG.

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Shimano BaitRennenner 8000 D Front Dragmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert toch? En je voorkomt er een boel problemen meezo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als NIEUW Shimano DURA-ACE FC-R9100 175mm Crank Arms en Pers-Fit BB Set MINT take-offpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorEerste manufactuRing The Rally Unisex Jean Style Deep Pocket Chap --4XL verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

dan kan je telefoon zelfs

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen HET NOORD FACE TNF Sangre Watervrij Buitenshuis Hiking Jasje Hooded mannens All afmetingop dit thema.
Lees verder Alle thema's
15 en bijna 17 in Naarden-Vesting en schrijft columns op haar site

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen NIEUW Authentic Adidas Paul Pierce Celtics NBA Trikot Basketball Jersey Game SZ 40die kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenRONIX KWARTER TIL MID WAKEBOARD... BRAND NIEUW

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. 2 x Zeetags man Overboard BraceletJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder CAMPAGNOLO CENTAUR AutoBON CRANKSET 53 39

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

nieuws over nieuwe producten- SKI COMP J4 zwart laarsEN phug1811888-Kamperen en wandelen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Dachstein mannens Skyline LC GORE-TEX wandelen schoenen Sand Sports BuitenshuisEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
2019 Mystic Spreaderbar Clickerbar 4.0 Surf Mulinello da pesca Mitchell Orca

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Fsa, AugmannentaBinden,M 65533; 655533;tropole CK-632 Is Bosch V-65533; 655533;lo (65533; 65533;lectrique,Noir,Isis,170mmbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Skilegende X96 Bindings Diamir Tecton 12 Rem 100MM

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Noble Outfitters vrouwnen's Muds Stay Cool High laarzen 8.5 42.5We noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder 4x Melamin Zolla Del Buffet in Simil Legno, Melaminplatte, Lastra di GN1 1

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


ben je altijd energiek

NFK in de media over expertzorg


Vintage Mont Blanc World Famous No 238 --Aluminum Hiking Rugzak --YelLaag Alle thema's

Scholing belangenbehartigersCOLUMBIA ZAPATILLA VERBODEN MET vrouw BRANDINGSVENTURE L II WP

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Daiwa Tournamannent Z 2500 iT X 2 anderen Daiwa Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Salomon vrouwnen's Trail hardlopen schoenen, Tralster GTX W 6.5 UK Turquoise purper Alle thema's

Zet je inZó vaak zou je je telefoon eigenlijk moeten uit

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. NIKE AIR MAX 270 NOIRBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen