directe verkoop in de fabriek, snelle levering- E LG1R Downhill Cranks DerBindenn phug1871663-Fietsonderdelen en -onderdelen

directe verkoop in de fabriek, snelle levering- E LG1R Downhill Cranks DerBindenn phug1871663-Fietsonderdelen en -onderdelen

E DerBindenn LG1R Downhill Cranks
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Mont Bell Sleeping Zak Super Spiral Burrow Zak Baby's Dark Mallard 47 Nieuw

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Camelbak Stealth 2,1 Liter Trinksym Einsatz Armee schwarzmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert 10 Dec 2017 om 3:25 PSTzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als SHImanO 05 TWIN POWER C30000S Gebruikt Spinning Reel JAPANpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorGuy Cotten Aqustar Pen-Lan Broek WaterBesteendig Kleding verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

10 Dec 2017 om 9:39 PST

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen MERELL Chameleon II LTR J80553 Buitenshuis Hiking Trekking Trainers schoenen mannens nieuweop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Vele honderden jaren later werd de Nederlander Jan de Rooij op slag verliefd op de magische plek

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen SIDI Bike schoenen ROAD Genius 7 maat 44.5 schaduw witdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenSeeland Power Jasje Hi-Vis oranje WaterBesteendig Hunting Print Buitenshuis

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Ultimate Floor Gymnastic Pedestal Training Set parallettes stretch ladder yogaJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Shimano Xtre Derailleur M985 28,6 31,8 34,9 mm 2-fach 2x10 Top Swing Dual Trek

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

directe verkoop in de fabriek, snelle levering- E LG1R Downhill Cranks DerBindenn phug1871663-Fietsonderdelen en -onderdelen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Handgemaakt keu voor het spelen in Russisch biljart, cue voor Russisch biljart, cueEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Le Chameau BTE Marinord neopreen gevoerd Wellington Grootte 42 UK 8 blauw CLEAANCE Rehall Curve-R Chaqueta de Nieve vrouw Esqu-hoezen 65533; 6-5533; Invinerno Anorak

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Petzl Harness Avao Sit zwart 2bij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Shimano RD-M9100 XTR Rear Derailleur 12 Speed Top Normale directe bijlage

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Snelspel Syzr Roestvrij staal PedalWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Bicycle Specialized S-works 6 WMN MTB 2016'Autobon wit-zwart, 39.5, U183

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


wordt niet alleen geluierd

NFK in de media over expertzorg


Sellino Bici cuoio EPOCA'30s sella bicicletta --Antique lederen fietszadel Alle thema's

Scholing belangenbehartigersEaston EC90 seatpost 31.6mm x 350mm

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.SAutoPE KAPTIVA GTX OPAL POPPY 36Y Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Ensemble P. 65533; 65533;dalier Shimano FC-M627B 36 22 2x10-fach 175mm Alle thema's

Zet je in10 Dec 2017 om 7:00 PST

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Saucony Ride ISO mannenu's hardlopen schoenen wit Blk blauw S20444-1 NIEUW in BOX afmeting 10.5Bekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen