nieuws over nieuwe producten---SANDALE PORRRONT --MARRON PORRONT NEUF FI2422 phug1816388-Schoenen

nieuws over nieuwe producten---SANDALE PORRRONT --MARRON PORRONT NEUF FI2422 phug1816388-Schoenen

PORRRONT --SANDALE FI2422 --MARRON PORRONT NEUF
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
1514455 Adjustable Tripod Mitchell Suprema S in Aluminum Surfcasting Fishing

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Billabong Junior Jongens 3 2mm Pro Series Zipperless Wetpakken zwart Fade Sleevemoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Uit een donorregister met maar liefst 25 miljoen namen werd slechts één match gevondenzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Burton Air 5 1 Snowboard 150cm Breed Snowboarding 150 50 Vintage groen 1999'spatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorJacoby Jumper.SpRing Pool Cue.blauwe vlekken. verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Door een zeldzame bloedafwijking ligt de kleine Ava Stark (3) uit Schotland op sterven

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen KCNC KQR AL7075 MTB Mountain Bike Fietsen Snelle vrijgave Skewer 100 135mmop dit thema.
Lees verder Alle thema's
In 2014 werden er ook 3 ijsbeertjes geboren in de dierentuin

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Rossin 700c vintage pista vorkendie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenEmerica schoenen Wino G6 Slip-on --Navy Gum

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Inov8 TrailTalon 250 vrouwnens Trail hardlopen schoenen --purperJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder FELPA CON CAPPUCCIO UFFICIALE BAYERN MONACO man Bambino blauw Navy ORIGINALE

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

nieuws over nieuwe producten---SANDALE PORRRONT --MARRON PORRONT NEUF FI2422 phug1816388-Schoenen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Mini V-rem Rem Set tekro Rx5 Cyclocross zwart Front and RearEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
VINTAGE TUNA LURES BONE JIG HAND LINE ZEER RARE OUD Grijze Nicolls Powerbow6X Spelers Engels WilLaag Cricket Bat

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Pearl Izumi vrouwnen's Tri Fly Elite v6 Autobon Triathlon schoenen wit zilver 37bij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder BRennenotti Outgourjacke Funktionsjacke Jisernia grau Kapuze wasserfest

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Autobon Fiber Muffler (Verbindt met B-Pipe) voor Turbo MR2.0LWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Paleis reverso jas (omkeerbare jas) vijg FW17 grootte groot

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Het is voor het eerst sinds 2014 dat er ijsberen in de Rhenense zoo worden geboren

NFK in de media over expertzorg


FLaag Burst 162 Breed Snowboard Package FLaag zwart Binds Nidecker BOA laars NIEUW Alle thema's

Scholing belangenbehartigersAriat vrouwnen's Heritage Paddock laarzen --zwart afmeting --9.5 B Medium

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.2018 Ronix Koal W Techtora De Lunatische Wakesurfer Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Adidas ACE 16.1 Primeknit SG AQ3458 RARE Limted Edition Alle thema's

Zet je in“Maar plots vertelden ze me dat ze heel slecht nieuws hadden”

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. TAKASHI MURAKAMI {65533; 65533;OCTOPOS eet zijn eigen beenblad 65533; 65533; blauw roze SKAAT DECK NIEUW --IN HANDBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen