modewinkel te koop-REPLACEmannenT Kinds EDDY Camelbak CAP ^ Detachable One-Piece Component Rietje phug1876163-Waterflessen en hydratatie

modewinkel te koop-REPLACEmannenT Kinds EDDY Camelbak CAP ^ Detachable One-Piece Component Rietje phug1876163-Waterflessen en hydratatie

Camelbak EDDY Kinds REPLACEmannenT CAP ^ Rietje Detachable One-Piece Component
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Sram Triggerschalter X01 Eagle 12-f. recht mit Klemme rot Fahrrad

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Lewmar afmeting 3 Mainsheet Auto L29033300 (L29433300)moet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Blaas met een föhn de hete lucht enkele minuten over je de schoenen heenzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Crankbrothers pedal eggbeater 3 --roodpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorCAMPAGNOLO Bielas y platos CAMPAGNOLO refrein ultrakoppel Autobon 11v 175mm 34x5 verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

maar die het leven zoveel makkelijker maken

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Jerry's 17 Royal purper Jurkop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Sociaal isolement ligt op de loer

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Kuhl mannen's Thor 1 4 Zip Fleecedie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenKS Suspensie Zeta Bike Seatpost 30.9mm Diameter 50mm Reizen 445mm Long

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Rossignol SOUL 7 HD 18 19 (RAGQN01) Gratisride SkiJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Alpina Granby Hm Multigekleurde T07111 Ski Goggles Unisex Multikleurige Alpina

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

modewinkel te koop-REPLACEmannenT Kinds EDDY Camelbak CAP ^ Detachable One-Piece Component Rietje phug1876163-Waterflessen en hydratatie

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Mammoet Eternity Protect Kliming touw 50m x 9.8mmEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
FLaag Snowboard Bindings --NX2 Series Replacemannent Baseplaat Set in Medium --01J2 Miracle Works Hammer Hout 110Mm 22G Drift

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Vliegtuigfietsen van Skin Suit Tijd trialing Gloednieuwbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder SAutope Strada SIDI ALBA giallo 2019 numero 47

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Air Force Falcons NCAA College 2-Piece RackWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Het etiket Noord-gezicht paars Tweede hand 96992 A2

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Nu zie ik er als een berg tegenop

NFK in de media over expertzorg


Shirt Santini Sleek 99 Zwart Alle thema's

Scholing belangenbehartigersShimano 11 Biomaster C300Hg instelling is goed

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.KUKSA --Handmade CURY BIRCH cup uit Lapland Reindeer bone --No06a Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


2019 Rip Curl Frauen G-bom 1.5mm Front Zip Long Jane Neoprenanzug blau Wsm6as Alle thema's

Zet je inZo’n bos met sleutels is verre van handig

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. 2019 mannen's Giant Pro Cycling Bib korts --Made in by GSGBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen