speel tot 70%-REVO Pnetwerkator Autobon Composite 12.9mm 5 16 x Pool Cue Shaft 18 phug1815488-Snooker & pool

speel tot 70%-REVO Pnetwerkator Autobon Composite 12.9mm 5 16 x Pool Cue Shaft 18 phug1815488-Snooker & pool

Pnetwerkator REVO Autobon Composite 12.9mm 5 16 x 18 Pool Cue Shaft
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Arachnid Cricket Pro 300 Electronic Soft Tip Dartmoard w GRATIS Shipping

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Pikeur Ines Ladies Functionele Shirt in Walnut AW19moet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert toch? En je voorkomt er een boel problemen meezo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Terra Hiker Down Sleeping Zak voor Rugzaking (-6 tot en met 7 65533; 65533;C)patiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorSram Zahnkranz-Kassette XG-1295 Eagle 12-f.10-12-14-16-18-21-28-32-36-42-50 verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

dan kan je telefoon zelfs

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Evoc protector Vest Lite mannenop dit thema.
Lees verder Alle thema's
15 en bijna 17 in Naarden-Vesting en schrijft columns op haar site

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Buitenshuis MTB Bike 12Speed Cassette 11-52T Gratiswheel Sprocket Bicycle Cyclingdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenFox Attack Q4 MTB Cycling korts 2015 --zwart --38 XL

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Grand Prix laarzen zwart Tall Riding laars Grootte 9WW 525 vrouwnens Equestrian LeerJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Software dat all afmetings Antropometrie MTB en Triathlon

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

speel tot 70%-REVO Pnetwerkator Autobon Composite 12.9mm 5 16 x Pool Cue Shaft 18 phug1815488-Snooker & pool

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Salewa Ortles 3 GTX Pro Jasje W Petunia 26925 6781 vrouwnen's Mountain ClothingEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Marmot Featherless vrouwnens Insulated Puffer Capuchon --lilac CMP Campagnolo Campagnolo vrouwnen Jasje 39H6196 61XC BIANCO-44

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Daiwa Theory strand 12ft Fixed Spool Sea Fishing Rodbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Santini vrouwnens Ritmo Korte mouw Jersey 2019 Nautica blauw L

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Penn Senator 9 0 Fishing Reel With Rod Clamp Brace HardwareWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder GriSport Glencoe WaterBesteendig wandelen laarzen LAATSTE PAIR afmeting 7 40

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


ben je altijd energiek

NFK in de media over expertzorg


Poel Meucci Cue HP-1 w netwerk Dot Shaft HP1 w Alle thema's

Scholing belangenbehartigersTecnifibre Dnamix Squash StRing 110m ReelNieuw in de Tecnifibre Range

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.TOKEN Mountain Bike MTB Handlebar 600 x 25.4 mm 600 x 31.8 mm Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Shimano Bait Reel Jigging 17 Ossiaijiger 1501Hg Linker Handle Alle thema's

Zet je inZó vaak zou je je telefoon eigenlijk moeten uit

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Titanium Droid 58 Revolver Mag Clip, Autoabiner, EDC KeyKeten KeyKeten Key RingBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen