levering direct vanuit de fabriek-Marine Magic Racing Trapeze Harness Pro phug1875263-Kleding en schoenen

levering direct vanuit de fabriek-Marine Magic Racing Trapeze Harness Pro phug1875263-Kleding en schoenen

Magic Marine Pro Racing Trapeze Harness
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Zilveren Royal Lite zilver Trim Super Shinny Bling Show Western Spurs of bandjes

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Duitsland, Deutschalnd, 1988-90, retro, vintage football jerseymoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert 10 Dec 2017 om 3:25 PSTzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als The Shadow Conspiracy Ravager ALLOY BMX Pedals Sealed BeaRingpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorHydro Tech 2 Bodyboard Fins Acid YelLaag Groot 10-11 verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

10 Dec 2017 om 9:39 PST

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Futures F4 Honeycomb 5 Fin Set (kudde zwart)op dit thema.
Lees verder Alle thema's
Vele honderden jaren later werd de Nederlander Jan de Rooij op slag verliefd op de magische plek

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen GrotE SM EXTRAME SPORTWEAR Sporters van de Joggingspanty Trainingslang Bodyhose 919die kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenNieuwe Jersey ontmoette korte Mouwen pro team L Wit ZWART ROOD

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. 2017 Yeti Tolland Jersey manga Corta Go Cycle BindenndaJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Merrell Moab 2 Ventilator mannens Hiking schoenen

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

levering direct vanuit de fabriek-Marine Magic Racing Trapeze Harness Pro phug1875263-Kleding en schoenen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Asics Gel Cumulus 20 donna roze Cameo-RoselleEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
TG.S MACRON SS LAZIO TUTA RAPPRESENTANZA TRACKESUITSUTEmannenT 2013 25 Rapha Gavia Race Cape netwerk, Medium (Nieuw met tags)

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past TOP ALE MILITAIR NOIR FLUORESCENT YELLaag SISE XLbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder 9er Powalserie Pokale DAYTONA mit Gravur g gravur g 65533; 65533;nstag kaufen Pokale Silber blau

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Gaine frein 5mm noir slr (40m) fabrikaat ShimanoWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Nieuwe Balans MT Summit K.O.M. GT zwart kudde Laufschuhe Trailchuhe schwarz grau

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


wordt niet alleen geluierd

NFK in de media over expertzorg


Shimano 105 BR-R550 Cantilever Rem Rear 2 stukken NOS Alle thema's

Scholing belangenbehartigersFjallraven Vida Pro Trousers (Lange Legs)

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Gill Regatta Race Timer Kijk maar Regatta Visor Package Deal zwart Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Koolstofstuur 31.8 baan baan baan baan baan baan baan baan baan baan aero Besteuurt 370 385mm UD zwart Alle thema's

Zet je in10 Dec 2017 om 7:00 PST

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Tune Geiles Teil 4.0 OS 110mm 31Bekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen