attente service-vliegend Fibre Autobon Karbona Fish Stem 1-1 8 31.8mm 100mm phug1835253-Fietsonderdelen en -onderdelen

attente service-vliegend Fibre Autobon Karbona Fish Stem 1-1 8 31.8mm 100mm phug1835253-Fietsonderdelen en -onderdelen

Karbona Autobon Fibre vliegend Fish Stem 100mm 1-1 8 31.8mm
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Lewmar 50mm htx block triple met Beckett ^ cam

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord GIACCA IMPENDOR PD FZ JA7 ACOUSTIC blauw T93L27moet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert ’s Ochtends fit je bed uit? Onze sportvlogger Lot vertelt hoe je dat doetzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als CG4126 Swift Rennen Prime Knit mannen die schoenen sportschoenen Witpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorLijn voor fietsen Aero 2 Bibkort zwart T96737 Cycling bibs Male zwart Bicycle Line verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Verwijder de klokhuizen en snijd de kwarten in partjes

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen SRAM Truvatin 32T KetenaRing Guard With X9 GXP Spider 104mm BCDop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Dus ik zeg: doe het niet

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen 80s Berghaus Aksu Extrem 2-Layers Gortex Salpettes L Made in UK Pants Trangodie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenPomp van vloeibare stikstof Pomp LN2 Voertuigen Pomp

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Aangepaste Tactical Gear Jasje Gepersonaliseerd met Naam en of Gun LogoJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder ASICS KWANTUM 360 SHIFT zwart zwart zwart

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

attente service-vliegend Fibre Autobon Karbona Fish Stem 1-1 8 31.8mm 100mm phug1835253-Fietsonderdelen en -onderdelen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Ostrich Khaki groen Handlebar Zak Randonneur F-104 Nieuw in zak Japan ToeiEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Nieuwe Shimano Steps BM-E8031-A Battery Mount Voor BT-E8035 w 250mm Kabel Horseware Embelliled Ladies Comp Jasje

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past FSA Gossamer BBright Road Triathlon Bike Crankset 52 36 10 11 Speed 175mmbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Musto Classic Button Down Shirt --Field Check Royal blauw

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Gro.Pokal Figur Fisch Angeln Karpfen inkl.Wunschgravur 30 cmWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Shimano 01 Calcutta Conquest 101

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


30 dagen challenge: Marleen stopt met schreeuwen

NFK in de media over expertzorg


Nieuwe Balans MT Summit K.O.M. GT zwart kudde Laufschuhe Trailchuhe schwarz grau Alle thema's

Scholing belangenbehartigersAbu Garcia Salty Fase Concept-Gratis Baitcasting Mulinello

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Santini zwart 365 Scudo Sleeveless Cycling Jasje (xx, zwart) Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


North Face Alpha Civetta Rugzak vrouwnens groen zwart Hiking Camping Intern Alle thema's

Zet je inHet is een heel goed plan om voor je begint met slopen ruimte te scheppen voor het gesloop

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. OP CLOUDSWICHT Denim Midnight Eur 45Bekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen