gratis verzending voor alle bestellingen-Camiseta Karpos Teck Evo oranje Fluorescente zwart phug1875219-Kleding

gratis verzending voor alle bestellingen-Camiseta Karpos Teck Evo oranje Fluorescente zwart phug1875219-Kleding

Camiseta Karpos Teck Evo oranje Fluorescente zwart
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
COLUMBIA Powder Lite Jasje W netwerk Lily 16999061 658 vrouwnen's Mountain Clothing

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord CCM Tacks 9080 IJsbroek Navy afmeting Extra Groot (0925-C-9080-XL-N)moet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert zal ze gedacht hebbenzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Jobe Unix Series Gewapende Kern Wakeboldpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorCMP Funktionshoke Jacke man Fix Hood Jasje gr. 65533;.655533n waterdicht atmungsaktiv verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Ik heb niet één paar pumps

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen FLR F-35.III Road Bike Cycling schoen in Neon YelLaag --afmeting 37 3 Bolt Systemop dit thema.
Lees verder Alle thema's
September is voor veel ouders de duurste maand van het jaar

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Maillot Internacional 1997 Bresil Port 655533;; Match ;9 Adidas APLUB Vintage Jersey --Ldie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenAttaquer Cycling Race Gilet Navy Medium

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Selecteer nu sneeuwbalenbindingen 2020 ZwartJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Gregory All Day zwart Rugzak Daypack

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

gratis verzending voor alle bestellingen-Camiseta Karpos Teck Evo oranje Fluorescente zwart phug1875219-Kleding

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? OPLOMTECH XT-3W VROUW's ADVATUUR 3-IN-1 SYSTEEM JACZE XLEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Pomp van vloeibare stikstof Pomp LN2 Voertuigen Pomp Avid BB7 Road Mechanical Disc Rem

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past 2017 Yeti Tolland Jersey manga Corta Go Cycle Bindenndabij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Gardner Pro-Pela XL Autobon Thracing Stick 25mm Autop Fishing

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Corner 10 Pool Cue Floor Rack met zwart FinishWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder SPORTGE CORTAVIENTOS CICLISMO HOMBRE Hotpack 6 Jasje ne

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


‘Ze haalt speciaal voor mij tijgernootjes

NFK in de media over expertzorg


Kinder ReisBindenref GRANADA HKM Leder schwarz eng NEU Alle thema's

Scholing belangenbehartigersVerkoop ITALIË SINTESA TCS LEDER SADLE

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Ecco mannens Kyle toevallig sportschoenen --Cocoa bruin --UK 7.5 EU 41 Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Quantum accrist S3 PT oranje Casting Reel 7.0 1 Rechterhand AT100HPT Alle thema's

Zet je inAll the faces you make… ❤️

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. NIEUW Daiwa Emblem Spod Autop ReelBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen