grote selectie en snelle levering- FARLOws BREEKS Grootte 42w phug1855038-Kleding

grote selectie en snelle levering- FARLOws BREEKS Grootte 42w phug1855038-Kleding

FARLOws  BREEKS Grootte 42w
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
REGATTA ZAPATILLA TREK HOMBRE Kota Laag II GR

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Adidas COPA 17.1 FG (S77128) Soccer Cleats Football schoenen laarzenmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert de alvleesklier en de spierenzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Shimano Di2 2x11-speed ST-R785 BR-RS785 STI Hydraulische Discremremsetpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorMaglia Rh Matrix --Bianco Nero [3] (M)... verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Vanaf dat moment gaat het lichaam het vet ergens anders opslaan – en dan wordt het gevaarlijk

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen DAIWA 18 FREAMS LT 3000 S-CXH nieuwe Spinning Reel JAPANop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Ik kwam die avond onbeleefd over en zo ben ik totaal niet

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen TRIWONDER Hydration Vest 18L Ultra Trail hardlopen Rugzak Pac 97256 van JAPANdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen Beslissen14x30 Canopy Shade Tent Auto Boat Sports Fittings (connectoren) Only, Solid Steel

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. BOULET STIVALE WESTERN BOULET BILORE PUNTA QUADRA 7058.Je bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Full Autobon Bike Handlebar 28.6Mm 31.8Mm Geïntegreerde Bar Bicycle Handlebar FW2U1

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

grote selectie en snelle levering- FARLOws BREEKS Grootte 42w phug1855038-Kleding

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? SNOWBOARD NITRO HAZARD 4.3 143CM RIDE ADJ BINDINGS BURTON LIB TECHEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
HEDDON heddon Baby torpedo set Powell Peralta Kinderskatopoard Komplettboard Ripper

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past 2019 O'Neill Psycho --4 3mm Chest Zip Tech --4 3mm Chest Zip Anzug schwarz bij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Her's Alpine Race Snowboard... F2 Speedster World Cup Wc Sl 2020153 CM

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. TRABUCCO PRECISIBinden RPL BARBEL ^ AutoP FEEDER 14ft 4,20m XH 200gr.We noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Adidas Pnetwerkator 18.1 FG AG Energie Mode Solar YelLaag Solar netwerk US 10.5 Nieuw voetbal

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Volgens Vermeulen is dat beter omdat kinderen dan nog dieper gaan nadenken over hun gedrag

NFK in de media over expertzorg


Billarkugelset, Pool, Aramith Tournamannent, 57,2mm Alle thema's

Scholing belangenbehartigersMurphy ^ Nye Coat of Wool bruin Double-Breasted Jasje afmeting L 50 Coat man

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.1993-1995 Scotland Away Football Shirt, Umbro, Original, Zelden, Groot (BNWT) Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


CCM Tacks 9080 IJsbroek Navy afmeting Extra Groot (0925-C-9080-XL-N) Alle thema's

Zet je inBij vrouwen daarentegen gaat extra vet dankzij oestrogeen rechtstreeks naar de heupen en dijen

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Vaud Kobel Richting 500 Synthetische blauwe T7943 Slaapzakken Unisex blauw VAUDEBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen