formele vergunning-Battenkoll Orvis Bamboe Fly 1 2'3-stuk.Project Rod. Rod.7 pdfp1814588-Hengels

formele vergunning-Battenkoll Orvis Bamboe Fly 1 2'3-stuk.Project Rod. Rod.7 pdfp1814588-Hengels

Orvis Battenkoll Bamboe Fly Rod.7 1 2'3-stuk.Project Rod.
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
RAFFIO-ON Evo Raffio in acciaio inox 316 Tonno 170 cm doppia imputatura CANG

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Neopren Neo Neoprenananzug MYSTIC BRAND 3 2 ACK ZIP Full Suit 2019 zwarte Neopreenmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Vertrouwen op intuïtiezo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Shimano Dura Ace Di2 R9150 Rear Derailleur SS, Korte kooipatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorRijd Machete mannens Snowboard 155 cm 2020 verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

misschien om de romantische sfeer alvast iets aan te wakkeren

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Giro Empire VR70 Knit schoenen --zwart Charcoel --44op dit thema.
Lees verder Alle thema's
Daarin leerden ze elkaar respecteren: we zijn allemaal verschillend

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Womannens mannens Inov8 X-talon 225 Offroad amp Trail hardlopen schoenen --groen 1die kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenISAMI TIGRAO Open handschoenen NEO Grootte M (4 kleurvariaBindens) vrije verzending van JPN

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Shimano SH-R170L Road Bike-laarzen voor mannen zwart nieuweJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Colmar heeft Hip Hop 1252-99 zwart Mod.1252-99

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

formele vergunning-Battenkoll Orvis Bamboe Fly 1 2'3-stuk.Project Rod. Rod.7 pdfp1814588-Hengels

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Man Dancer manN's manN DANCER Type 2 wandelen DogEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Hanwag Ferrata Combi GTX Lady Bergschuhe BergsBindenfel Wanderschuhe Gr. 36 (UK3,5) Shimano 2014 BayGame 300Hg 301Hg Bait Casting Reel Inshore Baitcaster 301HG Links

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Sea Trout Landing Net Weigh Net gebouwd in Weighing Scalesbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Hope Rs4 Centre-Lock Disc Road Rear Hub --135mm Cycling Bike Bicycle Sport

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. BRUIK VAN DE DRAGON-BALL Z PRIMITISCHE SKAAT-TOCKER NIEUWE ZEER RARE 8.0.31.5 SPORTENWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder TIOGA VAN TETON ţ 8 FLY REEL zwart ESTAAT FIND, EXCELLEND

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Er waren wel eens wat meidenruzietjes

NFK in de media over expertzorg


Korda Polar Fleece Jasje Autop Fishing Clothing Alle thema's

Scholing belangenbehartigersNOS OUD MID SCHOOL BMX DYNO LIP GRIPS

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.4 PC --1 Rugzak beklimmannen roze 2 HandZakage Roze 1purper Handzak WILLEALE Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Drie van echte Vintage Aluminum Wheatley dozen, vol met zalmvliegen... Alle thema's

Zet je in“Ze zei: zullen we anders meteen weer weggaan?”

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Ski Goggles Casco Fx70 Vautron ChromeBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen