nr. 1 online-adidas Schoenen World Cup 011040 zwarte 41 1 3 Voetbal laarzen pdfp1833913-Voetbal

nr. 1 online-adidas Schoenen World Cup 011040 zwarte 41 1 3 Voetbal laarzen pdfp1833913-Voetbal

Schoenen adidas World Cup 011040 zwarte 41 1 3 Voetbal laarzen
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Polar Napapijri Ted Hz zwart

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Womannen's Jetpilot Apex Race Jane and Jasjemoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert 000 ketens die McDonald’s in de VS rijk iszo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Sporttr user 65533;655533; mpfe Bauerfeind Sports Compression Socks Rennen ^ walkpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorAdidas Kobleco Steelers Replica Jersey 2020 --netwerk verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Het is voor het eerst dat een Nederlands product in alle Amerikaanse vestigingen verkrijgbaar is

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Joma --Mundial 903 Navy Turf --SAutope Calcetto Turf --MUNS.903.TFop dit thema.
Lees verder Alle thema's
een heel klein lichtje mag

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Womannens Dublin Evolution Lace Paddock Leer Riding laars RCS Memory schuimdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenTee LS 3 4 Schrub AMP groene zoeken 54 XL

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Daiwa Td Z 103MI SupplemannentJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder 90's Shimano Deore XT FH-M737 HB-M737 Mountaine bike Naben 8 speed 32 Loch

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

nr. 1 online-adidas Schoenen World Cup 011040 zwarte 41 1 3 Voetbal laarzen pdfp1833913-Voetbal

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Della ciana Bomber man Periwinkle in 100% Cotton Slim FitEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
DE ROSSI BOCA JUNIORS 2019 NIEUW MET TAGSgrootte M Zodiac Marine Inflatable RIB Boat 3 Panel Stuk Hard Floor N66108

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Rip Curl Womannens Dawn Patrol 3 2mm Chest Zip Wetsuit zwartbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Shimano Keramik Super Tune Stella 4000SWBXG, 5000SWHG, 5000SWBPG 5000SWBXG (13)

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. COmanDI BICI CORSA LEVE FRENTO ALLUMINio LEVE CAMBIO ACCIAIO 10VWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder RotOR --CgoudNA CORSA OVALE CAMPAGNOLO 50D 110 113 BCD5 Nero

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Eindig je toch op de bank voor de tv (terwijl we net hebben gezegd dat je dit nooit moet doen)

NFK in de media over expertzorg


Lizard Regatta laarzen schoen Outourschuh... Ademhabaar en snel Drogen Alle thema's

Scholing belangenbehartigersRapha Pro Team II zwart on zwart Cycling Bb korts SZ M BNWO

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Genuine neus 1995 Shimano XT Gratishub Body, M737, 8 Speed, \ 32P98010, Brand nieuwe Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


920565 Portellino sportello bianco 55,2x27,7 camper Autoavaan gavoni PP Alle thema's

Zet je inDe stroopwafel McFlurry gaat naar de VS!

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. 12x Super helle Solar led Wandlampe mit Bewegungsmelder Olav Ranex 5000.261Bekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen