tegen de laagste prijs-Jasje Translucent Sportswear Blucher --Serieus Water Wind Proof pdfp1873591-Kleding

tegen de laagste prijs-Jasje Translucent Sportswear Blucher --Serieus Water Wind Proof pdfp1873591-Kleding

Blucher Sportswear Translucent Jasje --Serieus Water  Wind Proof
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Koolstofvishengel 11m Reserve Top Roller Tackle ELASTIC VASTGESTELD

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Tech Stirres Saddlery Spurs... netwerk One afmetingmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Denk er ook aan dat je je gootsteen na het afwassen goed schoonmaaktzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Mannens Saucony Omni Iso mannens hardlopen schoenen --blauw 1patiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorDolomite Wanderschuh Torq Lite Gtx verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Inez trouwde in de kerk toen ze 6 maanden zwanger was

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen GORE chuBASQUERIO ROND HOMBRE GORE R3 GORE-TEX Active Jasjeop dit thema.
Lees verder Alle thema's
De nieuwe gezonde cellen moeten naar de oppervlakte komen

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Shimano Ultegra RD-6800-SS Road Bike Rear Derailleur 11 S Shifter Racing Fietsdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenMizuno Japan mannen's WAVE MEDAL 6 Tafel Tennis schoenen 81GA1915 Gele Ping Pong

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Merrell Forest Wp Womannens Footwear wandelen schoenen --Boulder All afmetingsJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Vouw Deluxe High Back Folding Boat Seat Fittings 3 Colour's

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

tegen de laagste prijs-Jasje Translucent Sportswear Blucher --Serieus Water Wind Proof pdfp1873591-Kleding

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? NOMURA ISEI PROFESSIONELE LICHT SPEL LURE ROD SPNNING ROD ALLE NIEUWE VOOR 2018En waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Fly Tying Whiting zilver Rooster Saddle wit geverfd Medium Dun \35355;A Zwart Diamond Womannen's Trail Pro Shock wandelen Pole, zwart netwerk, 68-140cm

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Wilson Tennis Zak Rugzak netwerk zwart wit Logo Sportbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Nieuwe Vision Hopper adembare vliegenvangers alle maten

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. DMM Migrant 8.2mm x 25 meter Dynamic Half Ropes Rock Climbing Gear ApparatuurWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Fischer Womannen's Ski My Aspire SLR pro 2020 140 cm My Rs 9 SLR Binding

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Deze remedie is door dermatologen goedgekeurd en aangeraden

NFK in de media over expertzorg


Pechauer JP16-Q Natural Stained Maple Cue --12.75mm --GRATIS 1x1 Case ^ Extra's Alle thema's

Scholing belangenbehartigersDrag Checker Sakurai 5kg DC2005 Fishing Gear BOUZ Fishing tool Saltwater Reels

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Shimano Crankset CLARIS FC-R000 2x8, 50-34 tanden, 170 mm, grijs Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


De NoordFace Hyper Kazoo Slaapzak met de rechterhand Alle thema's

Zet je inMaak 2 of 3 pakketjes

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. St. 65533;;bben 1150 SEQ sporen met zachte roeiaal 15mmBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen