klant eerst, krediet eerst- ASICS 7, SAutope da hardlopen donna --1012A030 021 GT 1000 7 W Gt-1000 pdfp1873463-Schoenen

klant eerst, krediet eerst- ASICS 7, SAutope da hardlopen donna --1012A030 021 GT 1000 7 W Gt-1000 pdfp1873463-Schoenen

ASICS Gt-1000 7, SAutope da hardlopen donna --1012A030 021 GT 1000 7 W
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Shimano XTR RD-M910 Rear Mech Derailleur

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Horze Charlotte Long Womannens Jasje Riding Dark Navy All afmetingsmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert steel en pit van een druifzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Sandee Shin Guards Muay Thai Boxing Shin Pads Cool-Tec Kickboxing MMA SpaRingpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorShimano 105 St-5700 sti Shifters 2x10 NIEUW verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Want deze vlekken krijg je bepaald niet gemakkelijk van je lippen af

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Vintage J W Young and Sons Windex and Original boxop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Laat de garnalen ten minste 1 uur marineren

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Daiwa Ginro Sae\355; 0.6-53 hengel F S uit Japandie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenJUVENTUS 2004 2005 10 DEL PIERO HOME LANGE SLEVE LEVENSMIDDEL SHIR JERSEY afmeting M

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Maillot F.C METZ haven 65533; BASSONG Coupe de la Ligue 2008 Kappa shirt UNIQUEJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Kern korty 2 2mm roest rood zwart fantoom

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

klant eerst, krediet eerst- ASICS 7, SAutope da hardlopen donna --1012A030 021 GT 1000 7 W Gt-1000 pdfp1873463-Schoenen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Camiseta casa match gedragen At.Bilbao 1998.afmeting XL NagoreEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Serviette de yoga Yogitios pixel manduka antid 65533; 65533;rapit 172 x 61 cm Billabong Womannens Salty Dayz 3 2mm Chest Zip Wetsuit Tropical--

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past D7 oranje Buitenshuis Gazebo Marquee Tent Shade Folding Wandelen 4X3.5M Zbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Vaud mannen's 057230105400 Virt Softshell II Pants, zwart, Groot

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. SCT Pool en Snooker Table Licht MeterWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Keting Campagnolo super record legeRing 53t bcd- 144

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Zó kun je het beste je tent schoonmaken volgens experts

NFK in de media over expertzorg


Dolomite Wanderschuh Torq Lite Gtx Alle thema's

Scholing belangenbehartigersE9 --Hip cobalt blauw L Kletterwho Kletterkort

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.SIDI Bike schoenen MTB Eagle 7-SR grootte 41 zwart Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Attaquer Mid-Winter Lange Vinger Handschoenen --zwart Alle thema's

Zet je inwant deze stof zorgt er voor dat je wijn lager houdbaar blijft

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. 24 x Drink Bottle Lock Protectors blauw Combination Protect Spiking Kwik TopBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen