veel winkelplezier-Furnace 4mm 5 Billabong Absolute Wetsuit BZ blauw --Groot pdfp1853238-Wetsuits

veel winkelplezier-Furnace 4mm 5 Billabong Absolute Wetsuit BZ blauw --Groot pdfp1853238-Wetsuits

Billabong 5 4mm Furnace Absolute Wetsuit BZ blauw --Groot
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Brogue Dalbello DS MX Ltd Charcoel groen-260

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Great Five Ten Buitenshuis STEALTH SOLE het Bestee op rotsen klimmannen --10M (9.5)moet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Noah (14) lette goed op tijdens biologie en redzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Castelli Womannen's Evoluzione Bike kort --2018patiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorAdidas Superstar ADV Snowboard laarzen --zwart Camo verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

“Doordat het die dag volledig windstil was

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Shoygoudll in the Void Tee zwart Gloednieuw op dit thema.
Lees verder Alle thema's
Ze vragen zich dan ook af of dit echt waar is

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Shimano Ocea blauwfin 4pc Rod Big Game 2 44m 40 120gdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenDC Court Graffik SE zwart Camo schoen

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Jako VfB Stuttgart Away Shirt 2019-2020Je bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder SYKT Womannen's One Piece Zwembakken Tummy Control X-Groot, 1-2 Marine blauw

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

veel winkelplezier-Furnace 4mm 5 Billabong Absolute Wetsuit BZ blauw --Groot pdfp1853238-Wetsuits

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? IMAX Challenge Neopreen Chest Waders geklemd ^ Studded Sole Sea Vishing alle grootteEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Berghaus womannens naar beneden, Jasje grootte UK 16, XL RRP 65533; 4;240 Adidassmanchester United 2019 20 Kinds Home Goals Shirt purper

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Airflo Streamer Max Shovelhead Fly Line --8 9 --330gr --nieuwebij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Jack Wolfskin 365 Getaway Jasje mannen

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. BMX Sprocket Alloy USA Made by PROFILE Imperial 40T (Gepolijst)We noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder SRAM Eagle NX Ketenset 170mm (Ex-Demo Ex-Display)

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Ze ziet er namelijk nog altijd waanzinnig goed uit

NFK in de media over expertzorg


Ntk Super Arizona Gt up to 12 Persoon 20.6 By 10.2 By 6.9 Height Foot Sport Famil Alle thema's

Scholing belangenbehartigers75L Intern Frame Hiking Rugzak voor Buitenshuis Camping Reizen Rugzaking mannen

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Crankset Gossamer aluminium buikspieren tanden 52 36 Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


AutoINTHA GLOFT ISG 2.0 OLIV Buitenshuis Softhell Freizeit Jacke XL XGroot Alle thema's

Zet je inEn dat ziet er heel bizar uit!

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Mizuno Soccer Football Spike schoenen Rebula 3 Pro P1Ga1964 blauw Us1028Cm NieuwBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen