lever kwaliteitsproducten-Neo Thermisch Voyager Camping MatGrote Air pdfp1872563-Slaapbenodigdheden voor buiten

lever kwaliteitsproducten-Neo Thermisch Voyager Camping MatGrote Air pdfp1872563-Slaapbenodigdheden voor buiten

Thermisch Neo Air Voyager Camping MatGrote
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Gokuspecial Ika Spec SLB 150-100 (goku-950882)

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord McDermott G-Core Pool Cue Shaft 12mm w wit Urethaan Ring GRATIS Verzendingmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Ik vind het veel makkelijker om te geven dan te ontvangenzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als 1980's Shimano Deore SL-DE21 Schaltebel Untertorrohr MTB ATB 28,6 mm NEU NOSpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorHer's Jasje Inter Paded Clothing FC International P 28276 Softshell verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Door de wekelijkse gang naar de Voedselbank ben ik zo veel eigenwaarde kwijtgeraakt

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Shimano 02 Twinforce 600PG Pesca Mulinello Testato Funzionante Usatoop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Lezersaanbiedingen Libelle: Strandhotel Seeduyn & Residentie Vlierijck

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen MFH Bundeswehr Bergschhuhe Modell 2005 Breathtex-f 655533; 655533;tteRennengdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenTERNUA FORRO POLEN HOMBRE CAISETA RAPID TOP M NA

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Cycloop Zaks NWT Axiom Double Side Cycling Zaks Storm Front Water Proof SeriesJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Adidas SolarGlide ST Ladies Road hardlopen schoenen

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

lever kwaliteitsproducten-Neo Thermisch Voyager Camping MatGrote Air pdfp1872563-Slaapbenodigdheden voor buiten

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Bont Vaypor S Cycling schoen Zwarte ReflecBindenfEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
2019 Gul Code Zero 3mm Pro Wanderer schwarz Cz4213 -b2 VINTAGE FENWICK EAGLE GRAFITE E80 --6F 8'Foot FLY ROD 3 0Z. AFTMA LINE NO. 6

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Wow Vango Valetta 5 man Tentbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Nash Scope Autop Fishing Rod Cork --10ft --2.25lb --T1825

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Beuchat Abyss Droge zwarte T68663 Droge pakken Unisex zwart, Droge pakken BeuchatWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder JOE DAVIS (ANTIQUE) 600 CENTROOK SNOOKER CUE {65533;”6555330;450

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


De vele faciliteiten maken het verblijf pas echt compleet

NFK in de media over expertzorg


Fizik R5B man BOA zwart Dark kudde afmeting 46 Beschadigde verpakking Alle thema's

Scholing belangenbehartigersKit 4 Laterali per Gazebo Rapido 300 groen Bertoni --BER230

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Rennrad Komponenten Gruppe Suntour Radius PRS Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


2XU MR1923a Active 360 Rennen Jasje Laufjacke schwarz Triathlonlade NEU Alle thema's

Zet je inStiekem hoop ik op een wonder dat ik met mijn 2 kinderen ver weg op vakantie kan

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Vissen van zintuigen 2 Stoelvak tekenenBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen