100% echte tegengarantie-Womannen's Natsuit 1mm afmeting 16 Scuba Snorkel Gratis Dive Zwem Surf pdfp1852338-Watersport

100% echte tegengarantie-Womannen's Natsuit 1mm afmeting 16 Scuba Snorkel Gratis Dive Zwem Surf pdfp1852338-Watersport

Natsuit Womannen's 1mm afmeting 16 Scuba Snorkel Gratis Dive Zwem Surf
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
DEVELD Multisport man Set Charcoil Lava 142-324 930A mannen's Mountain Clothing

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord RIDE Snowboardlaarzen, Deadbolt, zwart, Gr.9 mannen, neu 2019 20moet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Donald 52 en vader van 4 kinderenzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Mono Ale'Autoreras zwart geel Fluo afmeting XLpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorMizuno Baseball Cleats grootte 14 verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Donald en Melania ontmoetten elkaar op een modellenfeestje in New York

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen KENCOR SP4 Tenlew Magnaglas 4 65533; 1-4Lb UltraLicht Fishing Rod Vintage Zeldenop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Video: baasje en gestolen hond na 2 jaar weer s

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen HELIKON-TEX MBDU Flannel Shirt Ruby Plaid Buitenshuis Freizeit Hemd XL XGrootdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenDAM Quick 5 LC FD Autobon sleepsysteem Moulinet Mer NEUF 2019

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Absolutezwart DA9100 bolt bedekt kuddeJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Shimano SH-XC7 mannen's Mountain Bike schoenen lichte Anti-Slip off Road Cycling

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

100% echte tegengarantie-Womannen's Natsuit 1mm afmeting 16 Scuba Snorkel Gratis Dive Zwem Surf pdfp1852338-Watersport

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Drankjes van Ovation Ladies Celebrity Slim Secret Full Seat Droy-Tex Riding BreechesEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Haix zwart Eagle Atletic High Desert SideZipper Buitenshuis laarzen SBindenfel UK6 39 Inov8 Unisex AT C Ultrapants --kudde Sports hardlopen WaterBesteendig Windproof

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past ORANGANG Caguama --85mm 77a blauwbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Snowboard Capita DOA Defenders of Awesome

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. 20 LUHR JENSEN KROCODILE VMC SURESET LURES LOT BASS, STRIPER, TRUT, WALLEYE SPOONWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder RMF-003 as voor 20mm-thru ashubs

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


vertelt een medewerker dat hij schrok van de poster die in de kantine hing

NFK in de media over expertzorg


Shimano Shift unit SLX SL-M7000, 2 3x10-speed Rapidfire Plus paar links rechts Alle thema's

Scholing belangenbehartigersGratis Shipping 3 UNITS SUNLINE zwart STREAM MARK X 200m 219yds 60LB NYLON X 5

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Quest Reizen Slim Hydra 300 Motorhome Awning Medium Top (B100) Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


'18 '19 Roxy Smoothie Womannen's Snowboard --143 cm NIEUW Alle thema's

Zet je inVoordat ze model werd

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Breezer Corne, Signal Baton Guidon Petit, Acier, NoirBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen