ontvang het laatste nieuws-Jones Split Oplossing Snowboard 2020 blauw 159w pdfp1832113-Skiën en snowboarden

ontvang het laatste nieuws-Jones Split Oplossing Snowboard 2020 blauw 159w pdfp1832113-Skiën en snowboarden

Jones Split Oplossing Snowboard 2020 blauw 159w
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Nieuwe Balans M940BG3 mannen's zwart groen hardlopen schoenen Trainers --4E Extra Breed

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord SCOTT BIKE Ms Endurance Ls Fit W Pad 26484444444 mannen defaultmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Het is geen geheim meerzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Voor Brompton Kickstand Folding Bike zilver Assembly draagbaar Titanium Alloypatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorVELO Volwassenen BJJ GI Braziliaanse Jiu Jitsu Suit Uniform 100% Cotton A0, A4 verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
K2 Misscondduct 2019 Womannens Ski

Directeur-bestuurder
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

maar ik krijg een zoon

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Pro Rock Kliming Tree Arborist Rappelling Rescue Body Sit Harnessop dit thema.
Lees verder Alle thema's
My earlier tweet about…How Dumb

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Vrouwen Zomer Longmousse korty Cut Surf Kitesurf Wetsuitdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenLaagrance Elite 7 Ti2 (Med High down Scan) draagbaar Set-3

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Akona Minr Than 10 lbs (4.5 kg) Roller Zak AKB184Je bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Race Face Direct Mount SHIman12-FACH Plato 30 Dientes

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

ontvang het laatste nieuws-Jones Split Oplossing Snowboard 2020 blauw 159w pdfp1832113-Skiën en snowboarden

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Gr1ps Classic BJJ Gi wit netwerk --Braziliaanse Jiu JitsuEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Ritchey WCS Autobon monolink 27.2 350mm seatpost TERNUA CHAQUETA IMFERMEABELE HOMBRE CHAQUETA KAZBEK jack M NEAZ

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Le Col Pro Bib Tighs Nero Nero --Nero Nero Grootbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder ALPIDEX Kletterschhuhe Schhn Schhn 55655333;; desserer klettern bouldern

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Adidas X 16.1 FG AG (S81940) Bedrijf Kunstmatige grondhakken, Football schoenenWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Jachtzeilen --Furling Genoa 13.25 x 13.8 x 7.7 uitstekende condiBinden

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


— Joseph De La Cruz (@JosephDeLaCruzM)

NFK in de media over expertzorg


Mizuno JAPAN Badminton schoenen Wave Fang SS Speed Style 2 71GA1710 wit zwart Alle thema's

Scholing belangenbehartigersSantini Legend Bib-korts Salpette Corta donna, zwart

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.E9 Rosita Pile donna DFL005 923 Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


NEMO Riff 30 graad in de slaapzak Alle thema's

Zet je inDe eerste getrouwde teckels van Nederland zijn een feit

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. ASICS GEL CUMULUS 17 VROUWEN MET FIJNSTE TREINERSBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen