aangenaam-Strand 3 zwart Multifilamannent 8mm (Floating Rope) x Coil Boats Yachten 220m pdfp1811888-Zeilen

aangenaam-Strand 3 zwart Multifilamannent 8mm (Floating Rope) x Coil Boats Yachten 220m pdfp1811888-Zeilen

3 Strand zwart Multifilamannent 8mm (Floating Rope) x 220m Coil Boats Yachten
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Igloo Quantum MaxCold Roller Cooler 52 qt.blauw

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord (130-1900, Hi-Vis Geel) - mamoi Hi-Catch Monoffilamannent Line.LeveRing is gratismoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Grappig: inwoners van déze provincie ontvangenzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Maillot Olympique de Marseille OM verzamelaar Barthez kampioenschappen competiBinden 1993patiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voor1995-96 Genua SHIRT Home L (Top) SHIRT MAILLOT TRIKOT verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

‘Lekker gewoon’: zó ziet de kerstkaart van prinses Beatrix er dit jaar uit

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen 3 x Delkim Txi plus en Rx pro receiver met veel extra'sop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Waarom je vaker moet poepen tijdens de menstruatie

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen NIEUWE HERITAGE ASYM Snowboard 152cm zwart GROEN YELLaag F19 BEPERKT TECH 9die kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenFw13 afmeting L Schelotto 23 T-Shirt Lange mouw Match issue Jersey

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Shimano BBX brand Brad 2D spool Soft Case Set 5ZS11E1125Je bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Bloemannen van Maglia Ale. Meer dan dat.L

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

aangenaam-Strand 3 zwart Multifilamannent 8mm (Floating Rope) x Coil Boats Yachten 220m pdfp1811888-Zeilen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Daiwa IMPRESSA Y 3-53HR visspinnerij 2019 modelEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
DT Swiss Speiche Alpine III 2.34 x 1.8 x 2.0 VE100 Silber 290 mm Maglia Jersey LEICESTER Home Away 2015 2016 Champions VARDY MAHREZ DRINKWATER

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Valhalla door Viking VA231 blauw Pool Cue Stick Linen 20.5 oz LIFE WARRANBindenbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder NIEUW --ECLIPSE PINNACLE --Ice Skating Blades (e-mail ons voor de Bestee prijs)

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Lameda Cycling Pants --Xxl 2xl zwarte gewatteerde, gevleugelde fietsbroekWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Culer Duet draagbaar Dual Port Flash EvaparaBindenve Air Cooler opnieuw vervaardigd

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


wat een opgeblazen gevoel of nog meer kramp meebrengt

NFK in de media over expertzorg


2019 Armada Edollo Skis 172cm Nieuw in Wrapper Alle thema's

Scholing belangenbehartigersAngelspezi Karpfenliege Karpfenstuhl Angellieger Angelstuhl Camping Angeln

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Speedo Fastskin LZR Pure Valor Jammer --Pheonix netwerk --Grootte 28 Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Altra Womannens Lone Peak 4 Laag maas hardlopen schoen Alle thema's

Zet je inmaak je eigen soep met verse ingrediënten

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. 2er Karpfen Set 3,00m 60-120g Frelaufrollen Bissanzeiger Rod Pod RutenfutteralBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen