basisprijs-JurkAGE ESTELLE HORSE MONTAIN laarsEN zwart KORT REGULAR (02) 37 pdfp1871663-Rijlaarzen & accessoires

basisprijs-JurkAGE ESTELLE HORSE MONTAIN laarsEN zwart KORT REGULAR (02) 37 pdfp1871663-Rijlaarzen & accessoires

MONTAIN HORSE ESTELLE JurkAGE laarsEN zwart 37 KORT REGULAR (02)
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Hagl.fs Stratus Jasje True zwart 60152 2C5 mannen's Mountain Clothing Jasjes

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord T-Shirt Bike Jersey Lange mouw Bike Sixs zwart roze Bike4 Stripesmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert In 2014 belandde ik in het ziekenhuiszo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Nieuwe CYCLE KEO 2 MAX ROAD PEDALS.Detailverpakkingpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorUMBRO vtg Escocia 1998 WC BNWT nieuwe voetbalvintage sshirt camiseta Scotland 90 0655533;; verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
KS Lev Integra Droper Seatpost

Directeur-bestuurder
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

“Ze kosten weinig onderhoud en zijn enorm fascinerend om naar te kijken

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Maanmeter Storm Lite Licht 1700 Lumannens 2019 Model LAAMY1907 GRATIS GIFTop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Het aanbod van wijnen in de supermarkt is tegenwoordig zó groot

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Snowboard Nidecker MegaLicht 2018 2019die kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenAirweave Giapapone Elasticizzato Pastiglia Compatto Portatile 06011000 per sport

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Inflatable Air Roller Home Grote 105x90cm Gymnastics Cilinder GYM Gymnastic BeamJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder DBZ1 hand gescreend 8.25 Germaline

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

basisprijs-JurkAGE ESTELLE HORSE MONTAIN laarsEN zwart KORT REGULAR (02) 37 pdfp1871663-Rijlaarzen & accessoires

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? AutoVER x LOST Maysym C7 --Komplettboard SurfsateEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
ASICS Rugby Football schoenen TIGERRUG SEED 3 TRW766 wit zwart from japan Triumph Daytona 675R 2011 12 13 16 17 ASV F3 Lever Set zwart Long

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Primos Gunhunter's Vest (Blaze oranje, Groot)bij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Scubapro Erogatore Hydros Pro Bpi grootte S. M LAdy

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Blauw Fietsen Triad AL Autobon Seatpost en Aerus Saddle NIEUWWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Shimano XTR SL-M980 10-speed rechts achter shifter, I-Spec-B mount

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Chateau Tapie 2016 – een soepele zachte biologische rode wijn

NFK in de media over expertzorg


Vintage SIDI Cycling schoenen afmeting 37 Made In NOS Alle thema's

Scholing belangenbehartigersLAKE schoenen CX176 ROAD NAVY blauw wit afmeting 43

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Nitto B-127 chrome moly-stuurwiel 39mm NJS Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Leden van de afdeling beperkte Real Ar set van 3 Fishing Baits HOGE SIDER uit Japan F S 1 Alle thema's

Zet je in” We zijn toch benieuwd wie haar huisdieren eten kom geven in de vakantie…

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Vaud Rugzak Tecoair, Unisex, 26 LBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen