zoek een vertegenwoordiger-Contracorriente 2.4m10 Loomis G pro Fly FR1067-1 cc PRO-1 Barra pdfp1851438-Hengels

zoek een vertegenwoordiger-Contracorriente 2.4m10 Loomis G pro Fly FR1067-1 cc PRO-1 Barra pdfp1851438-Hengels

G Loomis 2.4m10 Contracorriente pro Fly Barra FR1067-1 cc PRO-1
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
D Zwitserse DT Mededinging Speichen 2.0 1.8 72 St. wit 288 mm NEU 35;904

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Reel Winder II Super Spooler Line Counter Spinning Reel Adapter Kitmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert de alvleesklier en de spierenzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Rod Stand Straight Rod Case Breed Navy 155W RC-026Rpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorAmm.dbair Cs 216 63 Specialize verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Vanaf dat moment gaat het lichaam het vet ergens anders opslaan – en dan wordt het gevaarlijk

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Karatei Mizuno Toshi kumite WKFop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Ik kwam die avond onbeleefd over en zo ben ik totaal niet

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Verbluffende Engelse echte Nottingham mahonie, koperen rugrollen met messing...die kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenRip Curl Womannens G-Bomb 1mm LS Front Zip Hi Cut korty Wetsuit zwart Sub Seam

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Picasso Grass Jasje 7 Mm groen T80985 Wet pakken Unisex groen, Wet pakkenJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Rijschoenen Accessoires Motorcyclus 1 Pair Mountain Road Bike Atletic

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

zoek een vertegenwoordiger-Contracorriente 2.4m10 Loomis G pro Fly FR1067-1 cc PRO-1 Barra pdfp1851438-Hengels

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Optimus Terra HI 4 stuk Aluminum Camping Rugzaking Survival Mess Kit Cook SetEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Musto Womannens BR2 Offshore Jasje SWJK014 Pantsers SWTR010 Combi Set Navy Seac TALENT CAMO GROEN 43 44 Fins 9.5-10 groen Camouflage

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past SHImanO 17 in C300HG Spinning reel \356;266bij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Ongebruikte Autopenter Gamma 120 Hete Tiger Zout water geelstaart tonijn GT

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. 3472 1 Macron Cagliari Bomber Padd Officiële M18 Jasje Coat 58030592We noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Haix zwart Eagle Athletic 2.0T High Desert SideZipper Buitenshuis laarzen SBindenfel 44

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Volgens Vermeulen is dat beter omdat kinderen dan nog dieper gaan nadenken over hun gedrag

NFK in de media over expertzorg


SEAMAX Intelligent 20PSI Digitale Dual Stage 12V Electric Air Pump, ontworpen voor... Alle thema's

Scholing belangenbehartigersMOLINARI NOVAROSSI AutoOM CUE manTICU netwerk

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.NBA Indiana Pacers Brass Metal Shade en Brass Bar Billiard Pool Table Licht Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


(L@K) speciale export oude stijl Bier buitensporten Snowboard 5ft long heilmans Alle thema's

Zet je inBij vrouwen daarentegen gaat extra vet dankzij oestrogeen rechtstreeks naar de heupen en dijen

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Korts Cycling Northwave Active Gel Bibkort met Braces Dungaree BikeBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen