creatieve producten-Traxx Mitchell RZ Vertic Canna da Pesca in Lago Fiume Autobonio Mare ombs1834813-Hengels

creatieve producten-Traxx Mitchell RZ Vertic Canna da Pesca in Lago Fiume Autobonio Mare ombs1834813-Hengels

Mitchell Traxx RZ Vertic Canna da Pesca in Mare Lago Fiume Autobonio
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
A E Nelson Leer Collectible and Usable Fishing Creel (ongemarkeerd)

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord SMC Rigging Plate- netwerk Anodized Aluminiummoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert maar… Eén op de vijf kinderknuffels is nog nooit gewassenzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als NIEUW Cinelli Criterium Handlebar 65-44, 26.4 klemgrootte NOSpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorTnetwerkstep Original Suede Half Chaps verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

trein of op het openbaar toilet

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Canna Loomis ^ Franklin IM7 D-H (Spey, Scandi, Skagit) IM7 Scandi 12 8 Raptureop dit thema.
Lees verder Alle thema's
maar ondertussen staat de foto er nog steeds

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Moyeu Interne pour p p 655533;,655533;dalier,Ensemble P default; Ensemble P 655533;dalier,Grand V-afscherming 65533; 65533;lo,32 22 120mm BSA 170mmdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenAmm.DBCOIL-CS 250 75 9.5MM 15.

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Vintage Aluminum Fly Fishing Box met 20-vintage FliesJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder McDermott EL06 netwerk Cobra Snake Pool Billiards Cue Stick

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

creatieve producten-Traxx Mitchell RZ Vertic Canna da Pesca in Lago Fiume Autobonio Mare ombs1834813-Hengels

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Berghaus mannens Xrem Fast Hike Broek Grijze Sports Buitenshuis AdemhabaarEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Montane Adult Unisex Extreme Reg Salpettes, M zwart Dames MERELL CAPRA BOLT MID GORE-TEX BRIGHT netwerk TRAINER HIKING laarzen UK 3-7

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past O Neill Epic 3 2mm Back Zip Surf Wetsuit --zwart All afmetingsbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Alu-Lenker Accossato 28 Falten Hohen schwarz HUSQVARNA TE 450 2008 2009

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Sram Xx1 Gripshift 11 Spped Plus GripsWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Ion Traze Amp Long Bike korts Riot oranje

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


En als op een dag een van jullie die er nu om lachen dit overkomt

NFK in de media over expertzorg


Maillot PSG 2017 match wewn player issue --nike vapor aeroswift Alle thema's

Scholing belangenbehartigersHearty Rise Bait Casting Rod Valley Hunter Vissen Drop-Shot-Angeln Perch Zander

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Jack Pyke Hunters Broeken Evo Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Snowboard Snowboard Snowboard Board FEELOOD SMELS Snowboard 2020 Snow Board Winter Alle thema's

Zet je inUit onderzoek blijkt dat mannen hun pyjama gemiddeld 13 dagen dragen zonder te wassen

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Sluiten. VISSERIJ FLYGEWICHT WADINGSlaarzen afmeting 12Bekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen