promotionele artikelen-Stormshell Inov8 WATERPRO OF JACK, Zwart, Medium RUIMTE ombs1814764-Fitnesskleding

promotionele artikelen-Stormshell Inov8 WATERPRO OF JACK, Zwart, Medium RUIMTE ombs1814764-Fitnesskleding

Inov8 Stormshell WATERPRO OF RUIMTE JACK, Zwart, Medium
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Vaud Kinder Outgourjacke, Regen Jacke, Regenjacke, Racoon Gr 134 140 rot

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord HET NOORD FACE BORELIS KARCOAL purper Rugzak VROUWEN NIEUWE FLEXVENTmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Ik wist: hier ben ik nodigzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als VINTAGE 1960 en 65533; s RIDDELL WMens SOFTBALL SOCCER CLATS SISE 7.5 RARE patiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorMaillot Ale Graphics PRR Agguato lila vrouw verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

En het kán natuurlijk gebeuren dat ze daar iemand tegenkomen die ze aangeeft

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen CgoudNA SNAGGLETOOTH OVALE 96 34T XT8000 kleurE groen CICLO BICIop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Ik koos de high class escort-service met de meest chique website

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen NWT 209 QuiKzilver mannen's 4 3mm Syncro Plus Back Zip Wetsuit Grootte Ldie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenFLaag Star 140cm Womannen's Snowboard FLaag LTD Bindings FLaag BOA LTD laarzen NIEUW

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. XLC Water Prood Single PannierJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder SENSOR HR BATITITII AutoDIAC HS5 ANT E BLE COMRESA FASCIA CICLO BICI

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

promotionele artikelen-Stormshell Inov8 WATERPRO OF JACK, Zwart, Medium RUIMTE ombs1814764-Fitnesskleding

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Pflueger Four Brothers Delite Fly Fishing Reel.100yd.En waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Picture Dome 4 3 Fullsuit FrontZip Neopren 2018 Abus Cycling Bike Lock Granit X Plus Key System 54 Anti Theft met 2-sleutel

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Zipp Handlebar Service Cursus 70 Ergo Top Bead Blast zwart With wit Logo 44cmbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Molix canne Skirmjan Pnetwerkator Hunter spin trota spigola luccio serva tonno CANG

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Saucony Gratisdom Iso blauw T79765 hardlopen schoenen Male blauw, hardlopen schoenen SauconyWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Rode Figuur Skating kleding zwart netwerk Rosette Xpression 1401 Grootte Youth 10-12 CL

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


“Na afloop van die allereerste boeking zat ik met gemengde gevoelens op bed

NFK in de media over expertzorg


O Neill Epic 3 2mm Back Zip Surf Wetsuit --zwart All afmetings Alle thema's

Scholing belangenbehartigersASICS Womannen's hardlopen schoen GEL ZIRUS... zwart roze grootte 5 38

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Omer Mix 3d Pant 7 Mm groen T18789 Wet pakken Unisex groen, Nat pakken Omer Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


FLaag Vert 162 Breed Snowboard Package FLaag zwart Binds Nidecker BOA laarzen NIEUW Alle thema's

Zet je inIk vond het teleurstellend dat de afspraak in een hotel langs de weg was

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Shimano Gratishub body compleet met fixing schroeven voor FH-M970Bekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen