aanbieding opslaan-Energizer Salomon grootte 6 Vrouwen inline schaatsen met allium frames schokdemper ombs1814588-Inline & rolschaatsen

aanbieding opslaan-Energizer Salomon grootte 6 Vrouwen inline schaatsen met allium frames schokdemper ombs1814588-Inline & rolschaatsen

Salomon Energizer grootte 6 Vrouwen inline schaatsen met allium frames schokdemper
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Kinderen Plastic Soft Play Balls for Ball Pits Pen Pool Multikleurige Speelgoed

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord VINTAGE TUNA LURES HETZELS SURFACE SET VAN 16 JIGS moet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert ” Voor één paar blijkt wachten op de e-mail te lang; zij wisselen alvast telefoonnummers uitzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Fox Winter Suit Khaki (XX Groot)patiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorPETZL AVAO Sit Fast Harness verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

het verschilt per avond

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Aqualong Balans Comfort 5.5mm korty... Damesop dit thema.
Lees verder Alle thema's
De wijntjes die dan op tafel komen

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Shimano Ultegra 14000 XSD, Weitwurfrol, Brandungsrolle, ULT14000XSDdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenAutobon Road Bike Bike Fiets Drop Bar rise Handlebar 31.8 380 400 420 440mm

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. WychHout AVX-S 3 Rod Bite Alarm en Ontvanger Set 3 1 Alle kleuren NIEUWJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Tacx T2050 Ironman cycle turbo trainer nieuwe elite kwaliteit

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

aanbieding opslaan-Energizer Salomon grootte 6 Vrouwen inline schaatsen met allium frames schokdemper ombs1814588-Inline & rolschaatsen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Guardnitura bici Shimano Ultegra FC-6600 53-39 t 172.5 170 10 fiets crankset snelheidEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Petzl Kit Asap Fall ArrestaBinden Kit 20m afmeting 1 Autobon-Ti X-Lock 12x100mm Front Thru-Axle

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Shimano XEPO GORE-TEX Basic Jasje Gr. XL Jacke waterdicht Atmungsaktivbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Victas Fuoco Caso FC Racchetta Ping Pong in Legno Giapane

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. 6 7 8 man Buitenshuis Tunnel Tent Camping Hiking Party Familie Reizen KerstcadeauWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder 2019 Adidas XT 1.0 Cricket Batting Pads --mannen nieuwe

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


“Hoe jonger de deelnemers

NFK in de media over expertzorg


SAutope Ciclismo MTB --NORTHWAVE SPICKE 2 --Misura 41 --kleure giallo Fluo Nero Alle thema's

Scholing belangenbehartigersBMX of MTB Single Speed PROFILE Cassette Driver 9T Cro-Mo (Suit Elite Hub) LHD

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Verpakking voor het bedrijfsnummer van de wedstrijd --Magnet Number Pin --15MM 10 Sets Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Eeuw C2 2,75 lbs 12 ft Paar Karpfenruten Full Shrink Alpes Rollenhalter 2 Spk Alle thema's

Zet je inIk probeer maar naar mijn gevoel te luisteren

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Mes van tafeltennis Yinhe 977S nationaal teambladBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen