garantie-Marque Todd Show Veste Sport Junior Marine ombs1874363-Kleding en accessoires

garantie-Marque Todd Show Veste Sport Junior Marine ombs1874363-Kleding en accessoires

Marque Todd Show Veste Sport Junior Marine
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
JAPAN SHImanO Bait Reel 15 Ossia Conquest 200PG Gewicht 275 g Rechter handgreep

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Animo Lalba Evo Competition Show Jasje zwarte grootte I 42 UK 8 10moet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Het is niet duidelijk of de twee na de aanslagen contact met elkaar hebben gehadzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Roxy Womannens Synchro 5 4 3mm Hooded Chest Zip Wetsuit zwart Gunmetalpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorEndura Singletrack Softshell II mannen's Jasje, kudde Pewter verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Hij wil net als de zwangere vrouw graag anoniem blijven

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Shimano EXSENCE S900L F-S Licht 9'draaiende hengelop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Wel de rozijnen circa 15 minuten in lauwwarm water en dep ze daarna goed droog

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Craghopers Mudale 3 in 1 WaterBesteendig Jasjedie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen Beslissen15PCS Bind de Lasing D Ring Ankergrondspoor vrachtwagenlading vast

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Bontrager, Comp MTB Pedal, SPD Klicckpedale, olievlekJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Mystic Muta Intera Bifoderata Star Zip Posteriore donna 2020

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

garantie-Marque Todd Show Veste Sport Junior Marine ombs1874363-Kleding en accessoires

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Maffix Ksyrium Elite W wit blauw afmeting 38En waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Mulinello TRABUCCO INVICTUS FA 5000 --codice 033-98-500 Brandungsangeln Combo Angelset --Shimano Surfrete 4,20m Okuma Rolle &Schnur

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past NiteRider Minieuwet Pro 770 Endurobij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Maier Sports Dames Bermuda korts LAWA oranje

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Irideon Ladies rijdende breech cadence Laag rise GrootWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Navitas Hooded Soft Shell 2.0 Jasje All afmetings

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Laat het beslag in de kom

NFK in de media over expertzorg


Montane VIA Claw 14 Trail hardlopen Womannen's Vest Rugzak, 14L zwart Alle thema's

Scholing belangenbehartigersKerrits Ladies CrossOver Full Seat Riding Breeches wit

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.KI.TERmusen Ratatosk 3.0 Roll-Top Rugzak 30l honing 2019 Buitenshuis dagpack Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Kooka Rasta Cranks,purper,3dv Retro Mtb Alle thema's

Zet je inMoeder (31) met harttransplantatie overlijdt paar uur na geboorte dochter

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Shimano XTR BL-BR-M9100 I-Spec EV Front & Rear Disc Brake Set Pre-Bled, NIBBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen