goede deal- 20 Rossignol Retox mannen's Snowboard --150 cm Lichtly Gebruikt 19 ombs1813688-Skiën en snowboarden

goede deal- 20 Rossignol Retox mannen's Snowboard --150 cm Lichtly Gebruikt 19 ombs1813688-Skiën en snowboarden

 19   20 Rossignol Retox mannen's Snowboard --150 cm Lichtly Gebruikt
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Proviz Reflect360 Performance Cycling Jasje Apparel --Sm --mannen`s --ReflecBindenve

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Osiris NYC 83 Mid SHR Zwarte Grijze Schoenmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Toen Amber Nicole ontmoettezo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Cheata Trotter Tank Shirt en Sports Bra Combo voor paardrijden en sportenpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voor0 Degree Sleeping Zak Volwassenen Wandelend Buitenshuis Survival Camping 20F 4 Seizoenen verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

dus de kleine meid werd werd overgedragen aan de staat

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Adidas SOLAR GLIDE M mannens Gents Road hardlopen schoenenop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Kapper James had het al een paar keer tevergeefs geprobeerd

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Chasse Elegance Gentelmannens Hunters Koper buffelleder Trousers CE66 --UK 30die kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenZEUS 36 HOE HOGE FLANGE HUBS 1970's

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Petzl Tactikka Kern Lampe Frontale, NoirJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Goed.De Typo Hybrid Camber Snowboard, 161cm 2020

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

goede deal- 20 Rossignol Retox mannen's Snowboard --150 cm Lichtly Gebruikt 19 ombs1813688-Skiën en snowboarden

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Unicorn Eclipse HD 2 Dartmoard --PDC --Steel Tip Dart BoardEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Lenker Alu Accassato 22 Falten Alta rot APRILIA TUAREG RALLY 50 1990 1992 Vrije Geest.12 ft Spirit Specialist Advanced 2lb 4oz

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past SELLA SAN MARCO SELLA S.MARCO ALLROAD RACE Breed modellelo 2019 affairebij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Vroege Penn Sea Hawk Fishing Reel.

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Townend Quizzical broek in chocolate Riding Breeches water afstotendWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Leder ReisBindenref Monza Busse braun 37 (H43 W37) NEU

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Terwijl de twee samen middenin in de salon lagen

NFK in de media over expertzorg


Juventus terza maglia 2016 Adidas Juve Derde Shirt Trikot Bianco Nera A Alle thema's

Scholing belangenbehartigersS190 Shin Pad, Grootte 15 65533;,65533;

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.ConcurrenBinden Skating Jurk Royal blauw en netwerk kleurs Sleeveless Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Roman Made Onderhandelaar Event Beperkte kleur Fishing Lure Alle thema's

Zet je inHierdoor groeiden haar organen buiten haar lichaam

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Bluza UA Rennen True Half Zip 129737 001 czarny SBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen