strekking-Sathorn Sonnenborle unisex braun (004) SPECT Eyewear Silber ombs1873463-Accessoires

strekking-Sathorn Sonnenborle unisex braun (004) SPECT Eyewear Silber ombs1873463-Accessoires

Sonnenborle Sathorn unisex braun Silber (004) SPECT Eyewear
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
UNIQUA FLIEGENRUTE-8 ft-KLASSE 4-NEU -Nr-169

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord NIEUWE Womannen Jasje broeken WaterBesteendig Warm Fleece Buitenshuis Wandelen Trekking Campingmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Victoria wordt gevolgd door Albertzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Nitro Ripper Youth Hybrid Camber Snowboard, 132cm 2019patiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorSteve Young \355; 8 49ers Mitchell and Ness Throw Jersey met statisBindenken SZ 52 XXL verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
5 REBEL SPOONBILL MINNOW 7

Directeur-bestuurder
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Victoria is op dit moment favoriet bij de wedkantoren

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen ZAINO ZULU 30LT. 7412-manTIS GROEN ZULU.30op dit thema.
Lees verder Alle thema's
Dien (46) is mantelzorger: "Het is bijna vanzelfsprekend dat je het doet" - Libelle

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Jack Wolfskin Womannen's Selenium Down Jasje, zwart, Mediumdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenDragon Fly 1004-1 0 Pathfinder Bug afmeting 1 0 Autod van 12 24685

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. [QTY 10] (15x35x11 mm) 602-2RS HYBRID CERAMIC Si3N4 Ball BeaRing (zwart) 602RSJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Buffalo Tecmax Shirt Technische Windproof Jasje, M zwart netwerk

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

strekking-Sathorn Sonnenborle unisex braun (004) SPECT Eyewear Silber ombs1873463-Accessoires

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? DIRECBinden VAN ULTAAT Fastpack 15 Rugzak Lady mannen Autumn 15L NieuwEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
FIZIK X5ARTIC1810-425 zwart zwart 42.5 Rock Shox Lyrik RC 27.5, 170mm, 2018, 42mm Offset

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past DT Zwitsers sprak ConcurrenBinden 2.0 1.8, 256mm zilver 100 stukkenbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Vibram FiveFingers V-Rennen mannens kudde hardlopen Sportschoenen Trainers Pumps

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Nieuwe aanbodzijde — Majestic TrackbaakWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Jolly Wear Original Korte mouw Jersey. zwart, XX-Groot

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


“Het geeft heel veel voldoening als ik zie dat ik mijn kinderen op weg kan helpen

NFK in de media over expertzorg


Nitto B123AA 31.8mm Deep Drop Handle Bar --Track Pista --Ahead 1-1 8 Alle thema's

Scholing belangenbehartigersEvoc Fr Lite 10 L Protector Rugzak Cyclus Rugzak Downhill Rugzak Gratisride

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.PAPAAGONIA R1 PULLaag PILE man 40110 BALB Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


SPORTfuL HOT PAK 5 VEST GILET DE CYCLISME 1101136 102 Alle thema's

Zet je inDéze namen worden nu al het meest genoemd voor

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. TUSA Mini Kleio II MaskBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen