directe verkoop in de fabriek-12 11 Behemoth Netwerkington Fly Reel NIEUW VRIJ SCHEPEN zwart ombs1833013-Rollen

directe verkoop in de fabriek-12 11 Behemoth Netwerkington Fly Reel NIEUW VRIJ SCHEPEN zwart ombs1833013-Rollen

Netwerkington Behemoth 11 12 Fly Reel zwart NIEUW VRIJ SCHEPEN
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
CAMPAGNOLO FH-02-REPI36 ERKENNING PISTA REAR TRACK HUB 36h VRIJ UK P

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord COMPAGNOLO VELOZE VOORNAAMSTE BRANDEN EXELLE VOORWAARDENmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Daarnaast lijkt het onderzoek een ideaalbeeld te bevestigen: groene ogen en een atletisch figuurzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als NIEUW Monaco Tall Field Zip laars --6.0 --Diverse Hoogte Breedtenpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorSAGE SPECTRUM MAX SPARE SPOOL verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

BETUTTELEND OF EEN GOED IDEE?

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Vintage Spoon en Spinner Loken Vissen Lot van 41 many Makes.BESCHRIJVING VAN LEESop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Want als je het wel heel gezellig hebt met je koffiemaatje

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Spitfire WHakken Classic Swirl zwart netwerk goud Olive Jasjedie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenNOS VINTAGE CAMPAGNO EUCLID CAMBIO REAR DERAILLER LANGE CAGE MTB MONTAIN RARE

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. NOS RARE NIEUWE Look CYCLING LEDER KOMT GROND 41 EUROPA 8 VS VINTAGEJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Aanstadt Das Deerskin Full Seat Horse Riding Breeches zwart zwart afmeting S 225

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

directe verkoop in de fabriek-12 11 Behemoth Netwerkington Fly Reel NIEUW VRIJ SCHEPEN zwart ombs1833013-Rollen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Alu-Lenker Accosato 22 Falten Hochrom HRD SONIC SUPERMOTARD 50 1999 2003En waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Adidas Duramo Lite 2 hardlopen schoenen mannens zwart Fitness Trainers sportschoenen Mares Womannen's Reef She Dive 2.5 mm Full Wetsuit 14 NIEUW NIEUW

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Unique Fenwick Feralite Fishing Rod W Champion Hout Handle 2 Extra Rodenbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Cadence 14ft Afstand-feeder Rod 353;3

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Derrick Rose \355; 25 NBA Basketball SWINGman Jersey Minnesota Timberwolves NIEUWWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Maillot VALENCIENNES 2008 SAVIDAN n 655333;;9 vintage DIADARA shirt Trikot Jersey XL

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Ver weg van overvolle hokken waar honden angst en agressie ontwikkelen’

NFK in de media over expertzorg


1996-97 Arsenal Maglia Away XL (Top) SHIRT MAILLOT TRIKOT Alle thema's

Scholing belangenbehartigersDouble Pannier Zak nieuwe Looxs Bisonyl Basic wit kudde Bicycle Zakage Autorier

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Mondor Figuur Skating Pants Heel Pants 4456 Gemaakt van Poltec Fleece Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Aigle Wellies Cursus 2 Handtekening --Full Grain Leer --8455 BRennen Alle thema's

Zet je inZij reageert op Twitter op de komst van het meisje met de tekst: ‘Welkom Jesslynn

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Nautilus CCF-X2 10 12 Fly Fishing Reel --Violet (10-12 WT) NIEUW --Gratis US ShipBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen