kijk naar de goedkoopste-Nieuwe Balans Furon Dispatch FG Soccer Cleats wit netwerk blauw Sz 8.5 ombs1812788-Voetbal

kijk naar de goedkoopste-Nieuwe Balans Furon Dispatch FG Soccer Cleats wit netwerk blauw Sz 8.5 ombs1812788-Voetbal

Nieuwe Balans Furon Dispatch FG Soccer Cleats wit  netwerk  blauw Sz 8.5
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Fischer Progressor F19 Ti Racetrack bindings RSX Z12 GW PR 2019

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord MAGLIONE PESANTE GAND WEVELGEM Ciclismo Vintage Cyclus Made in Trainingmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Uit een donorregister met maar liefst 25 miljoen namen werd slechts één match gevondenzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Musto Womannens Corsica BR1 Jasje --zwartpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorSram omnium Crank Set 165 mm ^ Genuine sram GXP BB Goede condiBinden van JAPAN F S verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Door een zeldzame bloedafwijking ligt de kleine Ava Stark (3) uit Schotland op sterven

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen 1460 NIKE M INTER MAGLIA MALLETTA SHIR JERSEY WERELD CHAMPIES CAMPioni MONDOop dit thema.
Lees verder Alle thema's
In 2014 werden er ook 3 ijsbeertjes geboren in de dierentuin

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen McDermott Panda Cue --Leer Wrap --11.75mm I-3 Shaft --Gratis 1x1 Hard Casedie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenNieuw Beal Zenith 9.5 70m Rope, blauw of Oranje

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Skiing Race Autove dynastataire snelheidszone 12 Ti K NX 12 Konnect Dual 2018 2019 NieuwJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Parel izumi --vrouw infinity windbl hoody --gr. xs --farbe dahlia zwart

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

kijk naar de goedkoopste-Nieuwe Balans Furon Dispatch FG Soccer Cleats wit netwerk blauw Sz 8.5 ombs1812788-Voetbal

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Dragon Team X FD1020iX --FD1035iX Spinning Rolle reelEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Schoenen trail rent Brooks Adrenaline GTS 19 zwart oranje zilver --man 1D092 Mizuno boxerkorts Satin blauw X zwart

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Montane Prism Jasje Classic Lichtweight Primaloft Insulationbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder 10X(Wheel Up WaterBesteendig Bike Front Frame Bovenste tube Zak Zak Cycloop Mtb L2E3

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Merrell Moab 2 Ventilator mannens wandelen schoenen kudde Performance Suede Hiking laarzenWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Watervrij W30, 2.5 mm Full-Suit

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Het is voor het eerst sinds 2014 dat er ijsberen in de Rhenense zoo worden geboren

NFK in de media over expertzorg


Echo Swing Spey Rod --7130-4 --13', 7 gewicht, 4 stuk --nieuwe Alle thema's

Scholing belangenbehartigersSt. Croix Mojo Trout 7 655533;6555339 afschermingen 65533; def-65533; 3wt Fly RodMT793.4

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Storm Scott Trail Alpha Fahrrad Regenkort Hose kurz blau 2020 Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Vintage Shimano Deore MT60 Biopace crankset, DX Ketenset Kurbel Alle thema's

Zet je in“Maar plots vertelden ze me dat ze heel slecht nieuws hadden”

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Shimano SH-RC900SB mannen's Road Cycling schoenen blauwBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen