in het stadion-DBX Leatt 2.0 All-Mountain Fiets Riding Jasje Mountain Bike MTB BMX ombs1872563-Kleding

in het stadion-DBX Leatt 2.0 All-Mountain Fiets Riding Jasje Mountain Bike MTB BMX ombs1872563-Kleding

Leatt DBX 2.0 All-Mountain Fiets Riding Jasje Mountain Bike MTB BMX
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Blauw VENUM JUJITSU GI BJJ BRAZILIËN MARTIAL ARTS KIMONO JUDITSU SUS UNIFORMannen

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Altus Unisex's Jerte Day Pack, netwerk, 23 Litremoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Ik vind het veel makkelijker om te geven dan te ontvangenzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Energiapura Adult Soft Shell Training Jasje --Optischpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorVissen Reel Ecooda Hornet Hs 8000 --Special Sea Bolentino Spinning Boat verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Door de wekelijkse gang naar de Voedselbank ben ik zo veel eigenwaarde kwijtgeraakt

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Asics mannens Gel Resolution Tennis schoenenop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Lezersaanbiedingen Libelle: Strandhotel Seeduyn & Residentie Vlierijck

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Club Interfasse Dames Scottish Tweed Breeksdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenTusa Visio Tri-Ex Schnitorchel Reise Set

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Lucasi Hybride L-H20, zilver &Roze, Zero FlexPoint TSC Shaft w Kamui Soft TipJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder EE Wings 170mm Titanium Cranks Cane Creek

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

in het stadion-DBX Leatt 2.0 All-Mountain Fiets Riding Jasje Mountain Bike MTB BMX ombs1872563-Kleding

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Nieuwe zwart Wolf Turbo Canvas Side Panel Kamperen WaterBesteendig zwartWolfEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Saucony mannen's Guide ISO hardlopen schoen, kudde Navy, 12.5 D US Tee LS Scrub AMP groen see 56 XXL

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past X-Bionic man accumulator Evo Melange Onderkleding Funktionsshirt Sleeveround Neckbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Storelli Bodysfield keeper 3 4 OndershirtLichtgewicht Compressievoetbal S

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Prolimit Hydrogeen LT Dry Steamer Wetsuit --Grootte MediaWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Preston InnovaBindens Celsius Thermal Suit

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


De vele faciliteiten maken het verblijf pas echt compleet

NFK in de media over expertzorg


Head HT Edge 7.3 zilveren 274mm skischoenen formaat 23.5, Amerikaanse mannen's 5 Alle thema's

Scholing belangenbehartigersRegulator Vintage Zeer vroeg eerste fase Enkele slang slechts 1 LP Port 1950s Scuba

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.NIEUWE TREINERS KOMannen VOOR GrotE ZEEVEN, Jackie MODEL, Laag RISE, 30R, TAUPE Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Splav Double Sleeping Zak Double 200 Primaloft zilver 3-Season () 15F tot 30F) Alle thema's

Zet je inStiekem hoop ik op een wonder dat ik met mijn 2 kinderen ver weg op vakantie kan

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Uvex Atletic FM Ski GoggleBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen