beste kwaliteit beste prijs- Bontrager schoenen NIEUW 7 Specter ombs1871663-Fietsschoenen en overschoenen

beste kwaliteit beste prijs- Bontrager schoenen NIEUW 7 Specter ombs1871663-Fietsschoenen en overschoenen

Bontrager Specter schoenen NIEUW 7
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
NOS REGINA SYNCHRO 90s VRIJWIEL 3s SPEED 16-20t VINTAGE 70s BIKE BICYCLE

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord RockShox Monarch 4.2 Rear Shock 190x51moet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert In 2014 belandde ik in het ziekenhuiszo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als OPPERVLAKTE GDRT6 PIANO DI APPOGGIO GDR60patiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorTF Gear Scout 2 man Bivvy met Overwrap Ex Demo verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

“Ze kosten weinig onderhoud en zijn enorm fascinerend om naar te kijken

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Pb Products Gator Braid Camouflage 1000m Sinking Tapijt van de karperop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Het aanbod van wijnen in de supermarkt is tegenwoordig zó groot

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Selle SMP Evolution Autobon Rails Saddledie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenAdidas Terrex Swift R2 GTX Gr.47 Wandelaars Nieuwe

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. 3N2 mannen's Umpire schoen --ReacBinden Pro Plate Lo --zwart --10WJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Knog Blinder Mob The Face Twinfack

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

beste kwaliteit beste prijs- Bontrager schoenen NIEUW 7 Specter ombs1871663-Fietsschoenen en overschoenen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Womannen's Fjallraven G-1000 Buitenshuis Trousers Trekking afmeting 8 (XS) AA2673En waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Santini 365 Klasse Fietsfiets Korte mouws Jersey kudde Burton GEBRUIKT LTR Snowboard DEMO PACKAGE,laars, Binding,130 cm W INFO FITTEDFP

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past EASTON ATTACK TT triatlon één stuk Full AutoBON Aerobar.VOOR 25.4mm STEMbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Afgifte van Lensatic Compass in Vietnam

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Spank Spike 800 VibroCore MTB Handlebar --zwart wit 30mmWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder CAT EYE HL-EL551RC Upper Cut Licht Handlebar InsafmetingBinden USB GVOLT70 Uit Japan

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Chateau Tapie 2016 – een soepele zachte biologische rode wijn

NFK in de media over expertzorg


Rock Shox HERRAMIENTAS BICICLETA krijgt HERRAMIENTA AutoT.RS-1 --TALLER Alle thema's

Scholing belangenbehartigersHoofd Scout Pro Boa zwart Art.Nr. 353318

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.FLR F-75 II Pro Competition MTB schoenen zwart 42 --Gloednieuw Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Typhoon Multisport 5 Rapid Drysuit Drysuit met Convenience Zip Gratis Alle thema's

Zet je in” We zijn toch benieuwd wie haar huisdieren eten kom geven in de vakantie…

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. ELEMannenT Q1HOA5ELF9 FELPA YEL PRIMO --Q1HOA5ELF9 FELPA YEL PRIMOBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen