naam-Shox Rock Judy SL 1 Zol Steuerrohr ohne Gedin, EXTREM SELLEN ombs1851438-Fietsonderdelen en -onderdelen

naam-Shox Rock Judy SL 1 Zol Steuerrohr ohne Gedin, EXTREM SELLEN ombs1851438-Fietsonderdelen en -onderdelen

Rock Shox Judy SL 1 Zol Steuerrohr ohne Gedin, EXTREM SELLEN
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Horseware Chaqueta Barra Antivuelco T-6-5533;cnica Chaqueta --Impermeable

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord HEAD Tour Team Tennis Racket Zak, 6 Racket Combi, Ravenavymoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert de alvleesklier en de spierenzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Klassiek Selle San Marco Rolls Italiaanse fietsfederaBinden FCI RAREpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorZeer Cool Valhalla Snowboards Endorfine 150 Snow Board verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Vanaf dat moment gaat het lichaam het vet ergens anders opslaan – en dan wordt het gevaarlijk

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen MARES MASK EEN VISIE netwerk zwart duikmaskerop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Ik kwam die avond onbeleefd over en zo ben ik totaal niet

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Ouden nne P 65533; 655533;dale seule droite SVELTE de v. 65533;-65533;lo ancien 1900 Drukkewielpedaaldie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenInov8 Womannens Trailroc 270 hardlopen Sports schoenen Trainers sportschoenen oranje roze

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Hummelibird Ecoscandaglio Portatile Professional Edition --Piranhamax 4 di DownJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder DAM MAD INSOMNIA G2 WIRELEESS BITE ALARM SET VOOR DE VISSERIJ OP ROD POD INDICATOR

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

naam-Shox Rock Judy SL 1 Zol Steuerrohr ohne Gedin, EXTREM SELLEN ombs1851438-Fietsonderdelen en -onderdelen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Schaatskleding met lange mouwen verkrijgbaar in 12-kleurenEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
HEAD VECTOR RS ST SkisBindenfel Skischuh UNISEX Flex 100-110 CollecBinden 2019 NEU Merrell Moab Fst 2 Gtx J84945 Mountain Footwear mannen's Trekking schoenen

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past ACCURRENE PLATINUM 130 ZEE ^ TROLKINGSROD 2.25mt 130lb AFTCO GUIDEbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder MERRELL ZAPATILLA TREKKEN HOMBRE MOAB FST GTX

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. McDermott M85B Spated Dart Frog 12mm G Kern Gratis Hard CaseWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Triumph 765 Straat Triple R 2018 ASV F3 Lever Rem Set Clutch goud Long

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Volgens Vermeulen is dat beter omdat kinderen dan nog dieper gaan nadenken over hun gedrag

NFK in de media over expertzorg


Nieuw AcBinden Khrome Pool Cue Model KRM03 Alle thema's

Scholing belangenbehartigersCAMPAGNO KETTENBLATT 50Z. ATHENA AutoBON TITAN 11 FACH 2011 grau

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.SIMS GROge SKY Ladies afmeting L SHIRT (NIEUW MET TAGS) Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Asics Womannens GT1000 V8 LD94 Knopen Sportschoenen Trainers sportschoenen Alle thema's

Zet je inBij vrouwen daarentegen gaat extra vet dankzij oestrogeen rechtstreeks naar de heupen en dijen

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Buitenshuis WaterBesteendig Sport Cycloop Waist Schouder Jogging Hiking ZakBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen