groothandel- Alpinestars Femme --Stella Alpes Maillot 8.0 S 2019 Bleu Sarcelle XS Maillot ombs1857070-Kleding

groothandel- Alpinestars Femme --Stella Alpes Maillot 8.0 S 2019 Bleu Sarcelle XS Maillot ombs1857070-Kleding

Alpinestars Maillot Femme --Stella Alpes Maillot 8.0 S 2019  Bleu Sarcelle XS
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Big Agnes C Bar Rugzaking Tent

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Universele Mod 61 Vintage Fietsremsetmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Yolanthe laat weten waarom ze nooit een foto vazo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Uitstekende vintage vroeg model hard st aidan zalm fly hengel geval enz.patiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorVoetbal Uniform 17.99 elke set Jersey met Numbers en korts verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

deze kaaspannenkoeken met groenten

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen 100% R-Core DH Youth Pants Navyop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Daarna daalt die invloed en wordt genetische aanleg belangrijker

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Pole Daiwa 12 Xist 2510Pe Hdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenHoka One Challenger Atr 5 blauw T17316 Trail hardlopen Male blauw Hoka one

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. DeNiro ReisBindenrifel S3312 braun 38 MA XS SpRingsBindenfel Quick softJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Adidas Aerosbounce ST 2 hardlopen schoenen Womannens groen Fitness Trainers sportschoenen

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

groothandel- Alpinestars Femme --Stella Alpes Maillot 8.0 S 2019 Bleu Sarcelle XS Maillot ombs1857070-Kleding

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? DAIWA Leobritz S400 Reel [Exellent] uit JAPANEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Mannen Full Zip Warm 100% Duck Down Winter Jasje Buitenshuis Hoogte Tops toevallig Coat Vaud Wizard 30 4 Rugzak

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past VARIOS Software Bio afmeting voor metingen mtb triatlonbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Inov8 Trailroc 270 Womannens Trail hardlopen schoenen --roze

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Hempel Ocean Performer Antifouling 2.5 Litre Yacht PaintWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Deuter Race Expo Air Rugzak --zwart

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Als je echt een felle kleur wil opdoen kan je dus beter voor een lippenstift gaan

NFK in de media over expertzorg


Dynafit Patrol 2.0 Gortex Dames Jasje grootte US M Alle thema's

Scholing belangenbehartigers2016 Daiwa EMERALDAS 2508PE-H MAG SEAL Spinning Reel Japan nieuw.

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Shadow Conspiracy Ravager Alloy Sealed Pedals Gepolijste BMX Alloy Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Mons Royale Phoenix Enduro VT kort-Sleeve Jersey Alle thema's

Zet je inHierdoor werd ze het mikpunt van pesterijen

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Ion Muta Gioiello Amp pelle Semisocco Sk 5.5 4.5mm donna manica Lunga Nero 2017Bekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen