bieden 100%-Ruote Set bicicletta cruiser 28 140 Raggi vintage ombs1847062-Fietsonderdelen en -onderdelen

bieden 100%-Ruote Set bicicletta cruiser 28 140 Raggi vintage ombs1847062-Fietsonderdelen en -onderdelen

Set Ruote bicicletta cruiser vintage 28 140 Raggi
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
DC Pensford SE zwart kudde netwerk schoen

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord VAUDE CORTAVIENTOS CICLISMO vrouw Womannens Wintry Jasje IV AZmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert wordt de nagellak aangebracht met een panoramisch waaierkwastjezo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Cheata Womannen's Equestrian Compression Trotter Bra, kudde zwart, Grootpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorMusto Womannens Crew Softshell Jasje Navy EWJK047 Easy Stretch ademende Marine verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

want daardoor is hij ook nog eens makkelijk te vervoeren naar de andere kant van de tuin

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen VakanBinden voor de visserij op karpers en Cats in Frankrijkop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Samen kregen zij een dochter

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Lew's Mach 2 5.2 1 Spinning ReelMH2-100Adie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenNieuwe Saldo Jasje Sport Stijl OpBindens Anorak Windbreker Zwart

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Womannens Asics Gel Glorify 2 Womannens hardlopen schoenen --zwartJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Asics mannens Solution Speed FF Tennis schoenen

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

bieden 100%-Ruote Set bicicletta cruiser 28 140 Raggi vintage ombs1847062-Fietsonderdelen en -onderdelen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? SAutope Trail hardlopen Montagna HOKA EEN M EVO MAFATE 2 Col.zwart poppy netwerkEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Adidas X 18.3 FG (BB9366) Voetbal Schoenen Lezyne Micro 800XL Strip Drive 150 Max Bike Licht Set NIEUW

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past NOS HUUR REAR DERAILLER VINTAGE made IN FRANKRIJK 176grbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Nieuwe 2019 Never Zomer Insta Gator 142cm Snowboard 100 van RRP

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Dames Hi-Tec wandelen laarzen Ravine WPWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Sprenger mannen's HS Duitse zilver Jurkage Spurs

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


De presentatrice plaatste vandaag een kiekje van zichzelf en haar moeder op Instagram

NFK in de media over expertzorg


Norv 65533;ge Combo Kit de P 65533; def Wft Canne 2,1m 300-1000g Spro Mer Moulinet Ligne Alle thema's

Scholing belangenbehartigersDynafit Patrol 2.0 Gortex Dames Jasje grootte US M

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Altura mannen's Airstream Windproof Jasje M Hi-Viz Geel Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Aqua Lung Phazer Fin Dive Scuba Snorkel Alle thema's

Zet je induh) nu met een aantal vrolijke planten voor een prikkie

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. RS tera Brand nieuwe Boat SailBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen